Lägenheter och privat boende Zverinac

Zverinac är en liten ö i Zadar skärgård i den kroatiska delen av Adriatiska havet. Det ligger längs norra kusten av ön Dugi Otok, mittemot platsen Božava. Den enda bosättningen på ön heter också Zverinac och har cirka 50 fastboende. Administrativt tillhör det Sali kommun och Dugi Otok. Zverinac nämndes först på 1500-talet under namnet Surian som var i besittning av en ädla familj från Zadar. Det är väl anslutet till staden Zadar...

Sortera efter:

Lägenhet Danijela

Zverinac

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenheter Fiera

Zverinac

Från havet 50 m
Kapacitet 8 personer

från 60 €

Lägenheter Santo Zverinac

Zverinac

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

från 40 €

Lägenhet Danijela ( Zverinac)

På ön Zverinac, i Zadar skärgård finns två lägenheter. Vardera består av ett sovrum, badrum, kök och vardagsrum där är truckle sängen och terrassen. En lägenhet rymmer upp till fyra personer. Lägenheterna är luftkonditionerade och fullt utrustade med alla möbler. Vi förväntar dig med vänliga hälsningar!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Danijela

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Fiera ( Zverinac)

Våra två lägenheter är perfekta för en avslappnad, stressfri semester. Simma i orörda vatten bara 30 m från huset, ha utsökta måltider på vår rymliga terrass, njut av den oförglömliga havsutsikten, vandra runt ön eller bara koppla av och gör ingenting! Beläget på en liten och lugn ö, är dessa lägenheter perfekta för 4 personer eller ett par med barn. Om du vill somna och vakna och titta på det orörda havet är det här bara en perfekt plats för dig! Lägenheterna har en stor terrass med havsutsikt, två bekväma sovrum, två badrum, stort vardagsrum och matplats, ett utrustat kök, en TV och luftkonditionering. Stranden ligger bara 30 m från huset, så du kan tillbringa din semester i baddräkten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Fiera

Från havet 50 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Santo Zverinac ( Zverinac)

Zverinac är en plats att varva ner och njuta av traditionell matlagning. Om du vill undvika folkmassorna, långa resor till stranden och hitta en plats att koppla av ser du inte längre. Zverinac är en plats där du finner lugn och ensamhet i tystnad, stirrar på stjärnorna eller blötlägger i havet. För dem som letar efter en aktiv semester hittar du nöjet att utforska vår ö med vandringsprov som leder upp till Klis högsta topp. Simma i vårt kristallblå vatten under dagen eller utforska närliggande öar. Lägenheterna ligger på andra våningen i ett privat hem med 3 andra lägenheter och en familjerestaurang med över 25 års erfarenhet av att förbereda dalmatiska delikatesser.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter  Santo Zverinac

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Zverinac

Zverinac  - Vapen Zverinac är en liten ö i Zadar skärgård i den kroatiska delen av Adriatiska havet. Det ligger längs norra kusten av ön Dugi Otok, mittemot platsen Božava. Den enda bosättningen på ön heter också Zverinac och har cirka 50 fastboende. Administrativt tillhör det Sali kommun och Dugi Otok. Zverinac nämndes först på 1500-talet under namnet Surian som var i besittning av en ädla familj från Zadar. Det är väl anslutet till staden Zadar och i byn finns en butik och restaurang. Boende på ön finns exklusivt i lägenheter, rum och fritidshus i ett privat familj boende. På grund av sin storlek är det bästa sättet för besökare att lära sig om denna vackra lilla by och hela ön en promenad längs stranden. Ön är full av gamla olivlundar och tät medelhavsvegetation, där du kan koppla av i lugn med bara ljud från naturen. Det är idealiskt för en flykt från stressen i vardagen, perfekt för att vandra runt öns utmärkta charm och simma i det mycket tydliga nästan genomskinliga blå havet. Ön är särskilt intressant för sjömän på grund av dess vackra och avskilda miljö där det inte finns några stora folkmassor som om själva tiden stod. Om du vill ha en riktig semester, inbjuder vi dig att besöka denna lilla avskilda holme och boka boende genom att direkt kontakta ägarna till lägenheter, rum och fritidshus. Sök efter privat boende på Zverinac och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till ön Zverinac!

Zverinac Väderprognos