Lägenheter och privat boende Ugljan - Ugljan

Ugljan är en liten bosättning i Zadar län. Det ligger längst norr om ön Ugljan, 11 kilometer norr om byn Preko som är centrum för kommunen. Ugljan omfattar 9 byar: Čeprljanda, Lučino Selo, Batalaža, Sušica, Gornje Selo, Muline, Guduće, Fortoština, Varoš och flera vackra vikar: Ćinta, Mostir och Luka i Muline. Platsens namn och ön Ugljan härstammar troligen från namnet "ulje" - olivolja på grund av intensiv produktion av olivolja....

Sortera efter:

Lägenheter Martina

Ugljan - Ugljan

Från havet 30 m
Kapacitet 13 personer

från 40 €

Semesterhus Jana

Ugljan - Ugljan

Från havet 650 m
Kapacitet 5 personer

från 70 €

Lägenheter Martina ( Ugljan - Ugljan)

Familjehus med tre lägenheter med terrasser och havsutsikt. Bakom lägenheten är grill och parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Martina

Från havet 30 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Jana ( Ugljan - Ugljan)

Semesterhus Jana ligger i en liten by Guduce, 2 km från staden Ugljan. hyra en båt och segla hela området. Det finns cykelvägar på ön där du kan njuta av att rida genom den frodiga vegetationen i Medelhavsfloran. Om du är intresserad av dykning är dykskolan i staden Ugljan. Resan tar 20 minuter. Ön Ugljan är förbunden med en bro med ön Pasman. Semesterhus Jana är en idealisk plats där du verkligen kan koppla av och njuta av lugn, hav, sol och många aktiviteter som ön erbjuder. Semesterhus Jana ligger i en liten by Guduce, 2 km från staden Ugljan. hyra en båt och segla hela området. Det finns cykelvägar på ön där du kan njuta av att rida genom den frodiga vegetationen i Medelhavsfloran. Om du är intresserad av dykning är dykskolan i staden Ugljan. Ön Ugljan är förbunden med en bro med ön Pasman. Semesterhus Jana är en idealisk plats där du verkligen kan koppla av och njuta av lugn, hav, sol och många aktiviteter som ön erbjuder. Huset ligger på en stor rymlig terrass. På gården finns en utomhusdusch och grill. Huset har ett fullt utrustat kök med matsal och vardagsrum med alla nödvändiga apparater och två sovrum och badrum med toalett.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Jana

Från havet 650 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 70 €

Turistguide - Ugljan - Ugljan

Ugljan - Ugljan  - Vapen Ugljan är en liten bosättning i Zadar län. Det ligger längst norr om ön Ugljan, 11 kilometer norr om byn Preko som är centrum för kommunen. Ugljan omfattar 9 byar: Čeprljanda, Lučino Selo, Batalaža, Sušica, Gornje Selo, Muline, Guduće, Fortoština, Varoš och flera vackra vikar: Ćinta, Mostir och Luka i Muline. Platsens namn och ön Ugljan härstammar troligen från namnet "ulje" - olivolja på grund av intensiv produktion av olivolja. I Ugljan finns mer än 1000 invånare, främst engagerade i turism, fiske och jordbruk (olivodling, vinrankor och fikon). Den autoktona vegetationen (ek-, tall- och cypressträd) har ersatts av typiska medelhavskulturer så från 60% till 70% av öns yta upptar olivlundar och fikon. Ön Ugljan är ansluten till den närliggande Zadar med en mycket frekvent färjelinje, som sedan 2006 går även på natten. Klimatet på ön Ugljan är det typiska Medelhavet med extremt torra somrar och milda vintrar och mycket trevligt för livet både på sommaren och vintermånaderna. Ugljan erbjuder ett brett utbud av sport- och fritidsanläggningar: tennis, beachvolleyboll, fotboll, cykling, dykning, bordtennis, kajakpaddling ... Du kan möta lokalbefolkningens traditionella gästfrihet eftersom boendet här främst erbjuds privat familjebostad (mysigt lägenheter, billiga rum och fritidshus). Vi önskar dig en trevlig vistelse på ön Ugljan!

Ugljan - Ugljan Väderprognos