Lägenheter och privat boende Ist

Ist är en liten ö i Zadar län i Kroatien. Området är bara cirka 10 km2 och ligger i norra Dalmatien, norr om öarna Molat och väster om ön Škarda. Den enda platsen på ön bär också namnet Ist, och den närmaste större staden är Zadar med vilken den är väl ansluten med färjor och katamaranlinjer. Det nämndes först på 1300-talet under det illyriska namnet Ost, och fram till 1700-talet var det under ledning och del av församlingen...

Sortera efter:

Semesterhus Villa Galetta

Ist

Från havet 30 m
Kapacitet 8 personer

från 130 €

Lägenhet Zrinka

Ist

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Myrtus

Ist

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

från 40 €

Semesterhus Villa Galetta ( Ist)

semestervilla vila galetta, 30 mm från havet.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Galetta

Från havet 30 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 130 €

Lägenhet Zrinka ( Ist)

Lägenhet Zrinka, 25 m från havet, i en lugn by på ön Ist. I lägenheten finns grill, luftkonditionering, diskmaskin, mikrovågsugn och allt du behöver för en trevlig och bekväm vistelse upp till 5 personer. Det ligger i en lugn och fridfull miljö.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Zrinka

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Myrtus ( Ist)

I vårt hus finns två lägenheter.  Lägenhet för 4 personer med två sovrum (55 m2 på 1: a våningen): kök / matsal / vardagsrum med soffa, TV-sat. och luftkonditionering. Utgång till terrassen. Ett rum med en dubbelsäng (2 x 80 cm, längd 200 cm), utgång till teracce. Det andra rummet med 2 sängar. Öppet kök (4 kokplattor, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, frys, elektrisk kaffebryggare, vattenkokare ...). Dusch / toalett, hårtork .Terrace 9 m2. Utemöbler. Havsutsikt. Lägenhet för 2 personer med ett sovrum (32 m2 på andra våningen): kök / vardagsrum / matsal med TV-satellit, soffa och luftkonditionering. Ett rum med en dubbelsäng (2 x 80 cm, längd 200 cm). Vardagsrum / pentry (2 kokplattor, diskmaskin, elektrisk, kaffebryggare, vattenkokare). Dusch / toalett, hårtork. Terrass15 m2. Utemöbler. Havsutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Myrtus

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Ist

Ist  - Vapen Ist är en liten ö i Zadar län i Kroatien. Området är bara cirka 10 km2 och ligger i norra Dalmatien, norr om öarna Molat och väster om ön Škarda. Den enda platsen på ön bär också namnet Ist, och den närmaste större staden är Zadar med vilken den är väl ansluten med färjor och katamaranlinjer. Det nämndes först på 1300-talet under det illyriska namnet Ost, och fram till 1700-talet var det under ledning och del av församlingen på den närliggande större ön Molat. Under 1800- och början av 1900-talet var invånare i Ist kända sjömän, och de hade en stor flotta kommersiella segelfartyg. Idag bor på Ist bara cirka 200 fastboende, men andra än oliv- och vinodling är den största inkomstkällan turism. Du kan hitta boende på Ist endast i privata lägenheter, rum och fritidshus, och dina värdar kommer att göra allt så att du kan tillbringa en trevlig semester. Platsen är väldigt tyst och lugn eftersom här inte är tillåtna motorfordon och är idealisk för en tillflyktsort från stadens buller. Atmosfären på ön är mycket avkopplande omgiven av kristallklart Adriatiska havet. I centrum av byn Ist är en stor sand- och grusstrand bredvid en tallskog där du kan njuta av i skuggan med din favoritbok. I byn finns det två butiker och flera kaféer och restauranger där du kan smaka på den fantastiska färska fisken. Besök denna lilla idylliska ö i Zadar skärgård och tillbringa din semester i lugn och bara med ljuden från naturen och vågorna. Sök efter privat boende på ön Ist. Kontakta direkt ägarna av lägenheter, rum och fritidshus i Ist. Välkommen till ön Ist!

Ist Väderprognos