Lägenheter och privat boende Kožino

Kožino är en liten turistort som ligger mellan Zadar (Diklo) och Petrčane. Kožino ligger bara cirka 10 kilometer från Zadar och är mycket väl anslutet till hela området i den bredare omgivningen i staden Zadar. Cirka 800 invånare bor i Kožino, som förutom jordbruk (vingårdar och olivodling) i allt högre grad engagerar sig i turism och erbjuder bekväma lägenheter och rum som en del av privat familjebostad. Platsen är mycket lugn och...

Sortera efter:

Lägenheter Dolac Guesthouse

Kožino

Från havet 350 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenheter Dolac Guesthouse ( Kožino)

Coolt och stort hus. Stora och rymliga rum med lika stora terrasser. Öppen spis i mitten av olivlundar. Lugn och lugn framför huset men bara tio minuter bort med bil är centrum av staden och alla intressanta evenemang. Trevliga och vänliga värdar. 350 meter från stranden. Njut av :) Kozino är en liten bosättning med en huvudgata som går igenom. Om du kommer från Zadar följ anvisningar till VIR - NIN - PETRCANE. När du når Kozino leta efter busshållplatsen (på höger sida om du kommer från Zadar). Du kommer också att se ett reklambord för turistbyrån och Sonik-snabbköpet. Där svänger du vänster mot havet. Då måste du gå 150 m rakt ner mot havet. Vårt hus ligger till vänster. Det har tecknet "Dolac". Zadar flygplats ligger 12 km från Zadar. Du tar en buss till busstationen Autobusni kolodvor Zadar efter varje flygning. Kozino ligger 8 km från staden Zadar. Bara 8 minuter från Zadar med bil eller 10-15 minuter med taxi eller buss (i norr). Om du väljer att ta bussen, från busstationen "Autobusni kolodvor ZADAR" kan du ta en buss som går till VIR, VRSI, NIN, PERCANE, PRIVLAKA, ZATON eftersom de alla passerar genom Kozino.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dolac Guesthouse

Från havet 350 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Kožino

Kožino  - Vapen Kožino är en liten turistort som ligger mellan Zadar (Diklo) och Petrčane. Kožino ligger bara cirka 10 kilometer från Zadar och är mycket väl anslutet till hela området i den bredare omgivningen i staden Zadar. Cirka 800 invånare bor i Kožino, som förutom jordbruk (vingårdar och olivodling) i allt högre grad engagerar sig i turism och erbjuder bekväma lägenheter och rum som en del av privat familjebostad. Platsen är mycket lugn och fridfull, så det är en idealisk destination för dig som vill tillbringa en semester i en lugn och lugn Medelhavsatmosfär med en vacker solnedgång. I Kožino finns det flera stenstränder. Kristallklart Adriatiska havet är en idealisk inbjudan för familjer med små barn som kommer att njuta av bad och många sportaktiviteter som tennis, bordtennis, beachvolleyboll, fotboll, handboll, basket, vattenskidor, surfing, segling ... Det finns många möjligheter för aktiv semester och äventyr som forsränning på Zrmanja, samt bergsklättring och alpinistklättring i Paklenica National Park på Velebit. Byn domineras av församlingskyrkan St. Mihovil som byggdes under andra hälften av 1500-talet, och om du vill se det rika kulturarvet i denna del av Dalmatien rekommenderar vi en utflykt till staden Zadar. Under sommarmånaderna organiseras ett flertal evenemang i Kožino, där du kan smaka på läckra gastronomiska specialiteter från denna region i Kroatien, som skinka, ost, lamm och naturligtvis hemlagat kvalitetsvin. Besök Kožino och boka en lägenhet, rum eller semesterhus direkt hos ägarna av privat boende, spara på dyra byråavgifter och tillbringa en oförglömlig semester på denna vackra, lilla och lugna dalmatiska plats.

Kožino Väderprognos