Lägenheter och privat boende Vukovar

Vukovar är den största kroatiska flodhamnen vid floden Donau. Det ligger öster om det kontinentala Kroatien vid floden Vuka till Donau. Vukovar är det administrativa, ekonomiska och kulturella centrum i Vukovar-Srijem län. Det registrerades nästan 5000 år långa historier om kontinuerlig bosättning, som finns på de många arkeologiska platserna. Vučedol-kulturen från kopparåldern är särskilt viktig och har sitt namn efter platsen Vučedol...

Sortera efter:

Rum Biser Dunava

Vukovar

Från havet 10 km
Kapacitet 12 personer

från 40 €

Rum Noćko

Vukovar

Från havet > 50 km
Kapacitet 14 personer

från 15 €

Lägenhet Lucija

Vukovar

Från havet > 50 km
Kapacitet 6 personer

från 40 €

Rum Biser Dunava ( Vukovar)

Välj en fantastisk semester i privatboende vid stranden av Donau, bara några minuter från vattentornet. Donau pärla är det perfekta valet om du kommer att utforska Vukovar, koppla av eller på affärsresa. Total kapacitet är 6 möblerade rum med badrum, matsal för frukost, gratis internet, ett garage för cykelförvaring och tillhörande verkstad för reparation av cyklar, parkering, fruktträd längs floden Donau med en mängd säsongsbetonade frukter som står till ditt förfogande, och grön sommarterrass. Den professionalism, gästfrihet och hög servicenivå kommer att göra att din vistelse i Donau-pärlan kan bli unik. Låt Donauens pärla vara din plats för avkoppling, affärsframgång och möten och trevliga möten och stunder.

Kategorisering Kategorisering - Rum Biser Dunava

Från havet 10 km
Kapacitet 12 personer

Pris från 40 €

Rum Noćko ( Vukovar)

Rum och lägenheter Nocko 700 m från stadens centrum. Vi har en kapacitet på 14 sängar, varav tre trebäddsrum, två dubbelrum och svit. Varje med möjlighet att få en extrasäng. Gästerna kan också använda matsalen och köket utrustat med alla nödvändiga apparater (ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, etc.). Egen parkering, som ligger på gården, och också ett garage för cyklar. Rum och lägenheter är lämpliga för alla typer av turister, från affärsmän till familjer cykelturister. Vi ser fram emot att träffa dig och önskar dig en trevlig vistelse.

Kategorisering Kategorisering - Rum Noćko

Från havet > 50 km
Kapacitet 14 personer

Pris från 15 €

Lägenhet Lucija ( Vukovar)

Apartman Lucija ligger i Vukovar, och erbjuder boende med terrass och gratis WiFi. Denna lägenhet erbjuder luftkonditionerade rum med balkong. Lägenheten med 2 sovrum har ett vardagsrum med plattskärms-TV, ett fullt utrustat kök med diskmaskin och ett badrum. Receptionen kan erbjuda användbara tips för att komma runt i området. Gästerna kan också koppla av i trädgården. Osijek ligger 38 km från lägenheten, medan Vinkovci ligger 24 km bort. Närmaste flygplats är Osijek flygplats, 25 km från fastigheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lucija

Från havet > 50 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Vukovar

Vukovar  - Vapen Vukovar är den största kroatiska flodhamnen vid floden Donau. Det ligger öster om det kontinentala Kroatien vid floden Vuka till Donau. Vukovar är det administrativa, ekonomiska och kulturella centrum i Vukovar-Srijem län. Det registrerades nästan 5000 år långa historier om kontinuerlig bosättning, som finns på de många arkeologiska platserna. Vučedol-kulturen från kopparåldern är särskilt viktig och har sitt namn efter platsen Vučedol som ligger några kilometer från Vukovar. Förmodligen det mest berömda keramiska fartyget med arkeologiska utgrävningar är Vučedol duvhistoriska symbol för staden Vukovar. Efter den gamla kulturen och romarna bebod detta område på 900-talet av kroater. På 1700- och 1800-talet köps stora gårdar av en tysk ädelfamilj, greverna av Eltz. Idag är Eltzs slott placerat stadsmuseum med många utställningar som visar Vukovars förflutna från förhistorisk tid till nutid. Det historiska barockcentrumet i Vukovar, som ger staden en specifik vision är igenkännlig av hus med barocka bågar byggda i den typiska stilen av Maria Theresa provinsbarock. Centrumet är skyddat som en stadshistorisk enhet. Under de varmare månaderna kan du besöka Ada, sandön på Donau, som är en populär badplats för alla invånare i Vukovar, bara 5 minuter bort med båt från Vukovars centrum. I staden kan du njuta av de många kulturella och underhållningsevenemang, och i restaurangerna kan du prova de gastronomiska specialiteterna i denna region. Besök staden Vukovar, hitta prisvärt privat boende och upplev magin i denna intressanta kontinentala kroatiska stad. Sök efter privat boende i Vukovar. Lägenheter, rum och fritidshus i Vukovar. Välkommen till Vukovar!

Vukovar Väderprognos
Zoek naar accommodatie in de omgeving van Vukovar