Lägenheter och privat boende Vinkovci

Vinkovci är en stad som ligger i det yttersta öster om Kroatien i Vukovar-Srijem län. Det ligger i Bosut Lowland vid Bosutfloden, 20 kilometer väster om staden Vukovar. Det är ett viktigt nav eftersom det passerar en motorväg och järnväg som förbinder Väste- och Sydost-Europa. Vinkovci har cirka 30 000 invånare. Vinkovci är en av de längst bebodda städerna i denna del av Europa, och detta bekräftades av många arkeologiska undersökningar...

Sortera efter:

Semesterhus Villa Lenije

Vinkovci

Från havet 10 km
Kapacitet 10 personer

från 200 €

Semesterhus Villa Lenije ( Vinkovci)

Villa Lenije är en lyxig villa som ligger vid ingången till Vinkovci, 10 minuters promenad från stadens centrum, vilket gör det till en mycket intressant gäst som har skyldigheter i Vinkovci, men vill ha en semester. Huset består av vardagsrum, matsal, kök, kontor, 3 sovrum och 3 badrum. Det kan rymma upp till 10 personer. Den har en terrass och en balkong och en stor gård.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Lenije

Från havet 10 km
Kapacitet 10 personer

Pris från 200 €

Turistguide - Vinkovci

Vinkovci  - Vapen Vinkovci är en stad som ligger i det yttersta öster om Kroatien i Vukovar-Srijem län. Det ligger i Bosut Lowland vid Bosutfloden, 20 kilometer väster om staden Vukovar. Det är ett viktigt nav eftersom det passerar en motorväg och järnväg som förbinder Väste- och Sydost-Europa. Vinkovci har cirka 30 000 invånare. Vinkovci är en av de längst bebodda städerna i denna del av Europa, och detta bekräftades av många arkeologiska undersökningar i området Vinkovci. Arkeologiska undersökningar har visat att det finns en neolitisk kultur sedan 7 000 år sedan. Med sitt exceptionellt rika historiska och kulturella arv, som gör detta område intressant, har Vinkovci med dess omgivningar också utvecklat ett varierat och omfattande turisterbjudande. Särskilt populärt är landsbygdsturismen i de omgivande byarna: Otok, Ivankovo, Rokovci, Andrijaševci, Lipovac och många andra byar i den vackra och idylliska miljön i de slaviska slättarna och århundraden gamla ekskogarna. Förutom intakt natur och avkoppling i tystnad, promenader, jakt och fiske, kan gäster och turister engagera sig på landsbygden med sina värdar och njuta av berömda slaviska specialiteter. De flesta av byarna har bevarat sitt ursprungliga utseende, folkvanor och glada slaviska sånger. Förutom landsbygdsturism är jakt och fisketurism också viktigt på grund av rikedomen hos vilda djur i de omgivande skogarna i Spačva och sötvattensfisk i många floder och sjöar. Visst är den största och mest berömda folklore, kulturella, ekonomiska och turistiska manifestationen i Vinkovci Vinkovci Autumn, som hålls i mer än tre och ett halvt decennium varje september. Evenemanget deltas av folkloregrupper från alla delar av Kroatien, liksom av många gäster från grannländerna i Europa och till och med Amerika. Bortsett från hotellet i centrum av staden, kan du hitta boende i Vinkovci i många lägenheter och rum som en del av det privata familjen boende. Särskilt attraktiva är lokala gårdar där du kan se och uppleva hur en gång människor bodde i denna del av Kroatien. Kontakta direkt ägarna till privat boende i Vinkovci och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Vinkovci!

Vinkovci Väderprognos