Lägenheter och privat boende Kneževi Vinogradi

Kneževi Vinogradi är en liten bosättning och kommun i Osijek-Baranja län. Det ligger i Baranja, i östra Kroatien, inte långt från Osijek. I Kneževi Vinogradi kommun finns det cirka 5 000 invånare som främst bedriver boskap och odling av olika jordbruksgrödor, främst spannmål och vinrankor. Nyligen utvecklas landsbygds-, jakt- och fisketurism alltmer. I Kneževi är Vinogradi en favorit sommardestination för invånare i hela regionen...

Sortera efter:

Rum Irena

Kneževi Vinogradi

Från havet 10 km
Kapacitet 7 personer

från 12 €

Rum Irena ( Kneževi Vinogradi)

Letar du efter en fristad för en paus från dagens dagliga rusning, spänning och stress i det moderna livet är rätt plats för dig bosättningar i kommunen Kneževi Vinogradi i Baranya, där en egenart av Baranya vingårdar kommer att omfamna dig. Om du vill ha semester i en lugn och lugn miljö, så är du på rätt ställe. Våra rum ligger i den vackraste gatan i vår by. Vi hjälper dig att välja och organisera turer i närliggande turistmål, vinkällare, orter och historiska monument.

Kategorisering Kategorisering - Rum Irena

Från havet 10 km
Kapacitet 7 personer

Pris från 12 €

Turistguide - Kneževi Vinogradi

Kneževi Vinogradi  - Vapen Kneževi Vinogradi är en liten bosättning och kommun i Osijek-Baranja län. Det ligger i Baranja, i östra Kroatien, inte långt från Osijek. I Kneževi Vinogradi kommun finns det cirka 5 000 invånare som främst bedriver boskap och odling av olika jordbruksgrödor, främst spannmål och vinrankor. Nyligen utvecklas landsbygds-, jakt- och fisketurism alltmer. I Kneževi är Vinogradi en favorit sommardestination för invånare i hela regionen som traditionellt njuter av i poolerna och det rika turistutbudet i sport- och rekreationscentret "Bazeni". Platsen är mycket lugn och idyllisk och den är perfekt för flykten från stadens smog och liv. I närheten ligger naturparken Kopački rit, där naturälskare omges av den rika djurvärlden, särskilt fågelvärlden. Boende erbjuds på många lokala gårdar där du kan lära känna Baranjas rika tradition och kulturarv. Du kan också smaka slaviska specialiteter som "kulen" eller toppkvalitativa Baranja-viner. Välkommen till Kneževi Vinogradi.

Kneževi Vinogradi Väderprognos
Zoek naar accommodatie in de omgeving van Kneževi Vinogradi