Lägenheter och privat boende Jasenovac

Jasenovac är en lugn plats och kommunens säte i Sisak-Moslavina län i Kroatien. Det ligger i den avlägsta sydöstra delen av Sisak-Moslavina län i den rymliga Pannonian slätten omgiven av floder Trebež, Sava och Una. Sisak är nästan 70 kilometer bort och byn har en befolkning på 800 invånare. Tack vare dess naturresurser är fruktbar mark och tät ek- och askskog främst invånare i Jasenovac engagerade i jordbruk, boskap och skogsbruk....

Sortera efter:

Rum Kod ribiča

Jasenovac

Från havet 4 km
Kapacitet 30 personer

på förfrågan

Rum Kod ribiča ( Jasenovac)

I Jasenovac ligger bara 7 km från Novska (motorväg A3-motorväg) en restaurang Kod Ribica. Vid ingången till Lonja-fältet, omgivet av ett överflöd av kulturella och naturliga sevärdheter, är det helt enkelt oerhört peka på besökare och turister. Om du längtar efter Posavina-specialiteter, om du letar efter ett gott vin, om du behöver en plats att fira, eller om du bara vill spendera en trevlig tid med dina vänner och familj, hittade du rätt plats. Restaurangen har egen parkering för cirka 30 bilar. Inredningen av restaurangen med 60 platser (och en separat hall på 20) är lämplig för bröllops middagar, olika andra fester eller för affärsmöten i separerade mindre rum. I ett separat rum med 20 platser kan du njuta av eldstaden och brödugnen. Vi erbjuder 12 sovrum. Varje rum är utrustat med satellit-TV (LCD), toalett, sängbord och förvaring för kläder och skor. Rummens kapacitet är cirka 30 personer.

Kategorisering Kategorisering - Rum Kod ribiča

Från havet 4 km
Kapacitet 30 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Jasenovac

Jasenovac  - Vapen Jasenovac är en lugn plats och kommunens säte i Sisak-Moslavina län i Kroatien. Det ligger i den avlägsta sydöstra delen av Sisak-Moslavina län i den rymliga Pannonian slätten omgiven av floder Trebež, Sava och Una. Sisak är nästan 70 kilometer bort och byn har en befolkning på 800 invånare. Tack vare dess naturresurser är fruktbar mark och tät ek- och askskog främst invånare i Jasenovac engagerade i jordbruk, boskap och skogsbruk. Turismen utvecklas långsamt eftersom nästan hela kommunområdet ligger i naturparken Lonjsko polje, som är det största skyddade våtmarkområdet i Donaubassängen. Här kan du se många vilda och husdjur, hotade fågelarter samt den traditionella träarkitekturen i de gamla husen. Detta område är ett riktigt gourmetparadis om du älskar rätter från sötvattensfisk. Trots den naturliga skönheten är Jasenovac troligen bäst känd för Jasenovac Memorial, som är ett av de största monumenten i Förintelsen och folkmordet under andra världskriget i Kroatien. Besök Jasenovac, erbjuda dina respekt för fascismens offer och njut av den rika flora och fauna som omger den. Sök efter prisvärt privat boende i Jasenovac och omgivningen. Lägenheter rum och fritidshus i Jasenovac. Välkommen till Jasenovac!

Jasenovac Väderprognos
Zoek naar accommodatie in de omgeving van Jasenovac