Lägenheter och privat boende Silba

Silba är en ö i Zadar skärgård i den kroatiska delen av Adriatiska havet. Det ligger längst norr om Dalmatien, på gränsen till Kvarneröarna omgiven av Lošinj, Premuda, Olib och Ist. Ytan är 15 km2 och har cirka 300 fastboende. Det nämndes först av den bysantinska kejsaren Constantine Porphyrogenitus, kallad Selbo på 10-talet. Det finns två teorier där det fick sitt namn. Enligt ett namn kommer från de grekiska orden Silbon (sand)....

Sortera efter:

Lägenhet Marina

Silba

Från havet 80 m
Kapacitet 2 personer

på förfrågan

Lägenheter Sonja Silba

Silba

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

från 40 €

Lägenhet Marina ( Silba)

Njut av din sommar på den magiska ön fotgängare! Island Silba har otaliga sand- och stenstränder, avskilda vikar, kristallklart vatten och ren luft eftersom biltrafiken inte är tillåten. Lägenhet Marina är helt ny, modern och perfekt för avkoppling och vila från det livliga livet. Den består av ett vardagsrum med fullt utrustat och funktionellt kök, badrum med duschkabin och ett galleri var är sovrummet. Lägenheten har två balkonger - en på bottenvåningen och en på övervåningen i funktionen att sola. Framsidan är en innergård som är tillgänglig för gästerna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Marina

Från havet 80 m
Kapacitet 2 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Sonja Silba ( Silba)

Lägenheterna ligger bara 100 meter från sandstranden och 300 meter från stadens centrum. I priset ingår handdukar och slutstädning. Lägenheterna har en terrass med utsikt över havet och en grill på gården till ditt förfogande.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sonja Silba

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Silba

Silba  - Vapen Silba är en ö i Zadar skärgård i den kroatiska delen av Adriatiska havet. Det ligger längst norr om Dalmatien, på gränsen till Kvarneröarna omgiven av Lošinj, Premuda, Olib och Ist. Ytan är 15 km2 och har cirka 300 fastboende. Det nämndes först av den bysantinska kejsaren Constantine Porphyrogenitus, kallad Selbo på 10-talet. Det finns två teorier där det fick sitt namn. Enligt ett namn kommer från de grekiska orden Silbon (sand). Enligt den andra teorin kommer namnet från den grekiska versionen av det latinska ordet Silva (skog). Senare under medeltiden hade staden Zadar och den venetianska republiken och flera rika familjer fram till 1800-talet, då invånarna köpte ön. Silba under den perioden var känd för sina träsegelfartyg, seglare, värdefulla och erfarna kaptener. Den enda bosättningen på ön som också heter Silba ligger på den smalaste delen av ön där det bara tar cirka 10 minuters promenad eller 600 meter från öst till västkust. Administrativt tillhör det staden Zadar och det är mycket väl anslutet med färja och snabba katamaranlinjer. De mest populära industrierna på ön är turism och tillhandahållande av boende i privata lägenheter, rum och fritidshus. Silba har många vikar, sandstränder och stenstränder. Den största stadsstranden är Šotorišće på öns östkust. Den sandiga havsbotten på stranden ger en vacker turkosfärg på havet, som verkligen är rent. Hela ön är en gågata, så trafiken av motorfordon är inte tillåten. Endast tillåtna fordon är postmoped och fordon för en vattenförsäljare. Vi rekommenderar att du besöker stentornet Toreta - historiskt monument som ligger i centrum som erbjuder en fin utsikt över de omgivande öarna. Silba är en idealisk plats för barnfamiljer. Stora stränder är idealiska för bad och solbad för hela familjen. Kontakta direkt ägare av lägenheter på Silba och spendera en trevlig, bekymmersfri och avkopplande sommar på denna vackra ö. Privat boende på ön Silba. Välkommen till ön Silba!

Silba Väderprognos