Lägenheter och privat boende Premantura

Premantura är en liten stad belägen på den sydligaste delen av den istriska halvön. Det ligger i kommunen Medulin och ligger cirka 10 km söder om Pula. Även om detta område har varit bebott sedan forntiden, bildas Premantura i sin nuvarande form i slutet av 1500-talet när familjer från Zadars omgivningar bosatte sig här och fly från turkarna. På 1700-talet började utvecklingen av Premantura som utvecklades tack vare den snabba industriella...

Utvalda lägenheter och privata boende i Premantura

Sortera efter:

Lägenheter Mamut

Premantura

Från havet 350 m
Kapacitet 8 personer

från 48 €

Lägenheter Natalia

Premantura

Från havet 300 m
Kapacitet 9 personer

från 65 €

Lägenheter Kim

Premantura

Från havet 250 m
Kapacitet 20 personer

från 35 €

Lägenhet House Kim

Premantura

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenheter Fiora

Premantura

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

från 55 €

Lägenheter Dragana

Premantura

Från havet 350 m
Kapacitet 2 personer

på förfrågan

Lägenheter Vila Milla

Premantura

Från havet 300 m
Kapacitet 16 personer

från 25 €

Semesterhus Premantura

Premantura

Från havet 400 m
Kapacitet 7 personer

från 80 €

Lägenheter Turk

Premantura

Från havet 300 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenhet Alma

Premantura

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenhet BR 1

Premantura

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Mamut ( Premantura)

Studiolägenhet ligger i söder om den pittoreska byn Premantura, en kilometer från ingången för att vända Kamenjak. Du kan njuta av 30 olika stränder och vikar. Lägenheten ligger på tredje våningen i huset från vars balkong Du kan njuta av utsikten över öarna och havet. På bottenvåningen finns en restaurang med terrass. Det finns möjlighet att boka bed and breakfast, halvpension eller helpension, vi erbjuder också vegetariska rätter. I närheten finns cykeluthyrning, dykklubb och dagsturer med båt. Den närmaste större staden / Pula / 10 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mamut

Från havet 350 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 48 €

Lägenheter Natalia ( Premantura)

Njut med din familj i lägenheten med en vacker utsikt över byn Premantura och havet, 800 meter från byns centrum, ger fullständig tystnad för din vila. Lägenheten har en kapacitet på max. 6 personer och erbjuder en plats för en familjegrill i den gemensamma gården, med utsikt över havet i den privata terrassen och stranden på 250m avstånd. Lägenheten ligger på första våningen i ett hus med ytterligare två lägenheter. Lägenheten har täckt parkering på en privat gata. Alla gäster har gratis bordtennis, träningsutrustning i utomhusgymmet, samt en lekplats för de yngsta, bokning i förväg bara för att alla ska kunna använda den.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Natalia

Från havet 300 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 65 €

Lägenheter Kim ( Premantura)

Fullt utrustade lägenheter fotspår från havet och Natural Park Kamenjak, Ny 48 kvm lägenhet belägen i Premantura, bara 12 km från Pula och ca 0,5 km från stränderna i Park Kamenjak där du har 32 km fina stränder och där du alltid kan hitta en plats för dig själv. I Premantura har du möjlighet att hyra en båt och jetski, surfa, spela basket och göra olika resor till vackra städer och öar i närheten. Dessa trevliga lägenheter ligger bara några steg från stranden i en lugn zon nära centrum av Premantura. Huset ligger också några minuters promenad från den lokala marknaden, restauranger, café och kollektivtrafik. Den har ett stort sovrum med en dubbelsäng för två, den har en matsal med en soffa som kan användas för att ligga också. Lägenheten har ett fullt utrustat kök, badrum, det har en TV, ett luftkonditionering, gratis WiFi och en stor terrass där du kan njuta av det goda vädret. Parkering framför huset. Linne och handdukar ingår. Vi kan hämta dig vid flygplatsen om det behövs. Om du vill gå ut och njuta av nattlivet har du bra barer och klubbar i Pula Ha kul!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kim

Från havet 250 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 35 €

Lägenhet House Kim ( Premantura)

Semesterhus KIM i Premantura är ett privat hus i ett lugnt kvarter fotspår från havet. Huset har en stor grön trädgård för avkoppling och fånga sol. Den har 3 sovrum och ett extra utrymme för två extrasängar. Den har två badrum, ett med jacuzzi och ett med dusch. Köket är stort och rymligt och intill det har vi ett stort matbord. Huset har ett stort vardagsrum med TV och luftkonditionering. Vi har en sluten parkering för en bil och en annan framför huset. Huset ligger i Premantura, bara 12 km från Pula och ca 0,5 km från stränderna i Park Kamenjak där du har 32 km fina stränder och där du alltid kan hitta en plats för dig själv. I Premantura har du möjlighet att hyra en cykel, scooter, båt och jetski, surfa, spela basket och göra olika resor till vackra städer och öar i närheten. Detta hus ligger bara några steg från stranden i en lugn zon nära centrum av Premantura. Huset ligger också några minuters promenad från den lokala marknaden, restauranger, café och kollektivtrafik. Parkering framför huset. Linne och handdukar ingår. Vi kan hämta dig vid flygplatsen om det behövs. Om du vill gå ut och njuta av nattlivet har du bra barer och klubbar i Pula Ha kul!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet House Kim

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Fiora ( Premantura)

Fiora House ligger i en lugn del av Premantura, bara 300 meter från havet. Huset är helt nytt och har allt du behöver för en trevlig och trevlig semester. Huset har 3 sovrum och 3 bäddar i två separata sovrum, 3 badrum, grill, privat parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Fiora

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 55 €

Lägenheter Dragana ( Premantura)

Välkommen! APARTMENTS DRAGANA - Premantura, belägen i den omgivningen, är en struktur som är behaglig för ögat och bekvämt för gästerna, 300 meter från stranden. Dessa trevliga lägenheter ligger bara några steg från stranden i en lugn zon nära centrum av Premantura. Huset ligger också några minuters promenad från den lokala marknaden, restauranger, café och kollektivtrafik. Lägenhet ligger i Premantura, bara 12 km från Pula och ca 0,5 km från stränderna i Park Kamenjak där du har 32 km fina stränder och där du alltid kan hitta en plats för dig själv. I Premantura har du möjlighet att hyra en båt och jetski, surfa, spela basket och göra olika resor till vackra städer och öar i närheten. Vi har följande faciliteter: • KRSE House: 1. Lägenhet Azzurro för 2 - 4 personer (ca 30 m2): Sovrum, vardagsrum med cauch (2 personer) och kök, badrum, TV - SAT och trevlig romantisk terrass, luft -Kondition 2. Lägenhet Smokva för 4 personer (ca 45 m2): 2 sovrum, kök, badrum och 15 m2 terrass, TV - SAT 3. Lägenhet Mer för 4 - 6 personer (cca 100 m2): 2 sovrum, vardagsrum , matsalTV - SAT, kök, badrum, luftkonditionering, 15 m2 balkong med halvvåning på havet. • ANA Hus: 1. Lägenhet Kamin för 2 personer (cca 25 m2): Vardagsrum med dubbelsäng, kök, badrum och 20 m2 terrass, TV - SAT 2. Lägenhet Terrass för 2 - 4 personer (cca 45 m2): Sovrum , vardagsrum med 2 sängar och TV - SAT, kök, badrum och 25 m2 balkong. luftkonditionering. Det är möjligt att använda 1 extra säng i alla lägenheter och tvättmaskinen till ägaren. Vi ligger i en lugn zon, med parkeringsplats i gården och trädgården med dusch och grill. Husdjur är tillåtna på begäran (5-10 EUR per dag). Hustru-fri. Linne och handdukar ingår. Vi kan hämta dig vid flygplatsen om det behövs. Om du vill gå ut och njuta av nattlivet har du bra barer och klubbar i Pula Ha kul! Vi önskar dig en trevlig vistelse i vårt hem.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dragana

Från havet 350 m
Kapacitet 2 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Vila Milla ( Premantura)

Vårt familjehus ligger i ett lugnt läge nära centrum av Premantura. Vårt hus ligger 100 m från mataffär, från centrum av byn är ca 300 m och havet är ca 400 m från vårt hus. I närheten finns punkt Kamenjak, naturpark, med över 20 km kust och vackra stränder. Fastigheten är 7 år gammal och har 5 enheter, 4 studior och en lägenhet. Varje studio och lägenhet är utrustad med luftkonditionering och SAT / TV, disk och sängkläder. Varje studio och lägenhet har egen terrass med bord och stolar. Huset har egen trädgård, parkering finns på gården, och det är möjligt att använda grillen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vila Milla

Från havet 300 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 25 €

Semesterhus Premantura ( Premantura)

Fristående hus på 65 m2 + 20 m2 terrass och trädgård 1000 m2. Huset består av tre sovrum (totalt 6 + 1 säng), ett fullt utrustat kök, toalett, badrum, alla nödvändiga apparater, kassaskåp, luftkonditionering, wi-fi. Lämplig för barn. Vi tillåter husdjur att stanna. Huset ligger 400 meter från rampingången till parken priproda RT Kamenjak på en lugn plats i skogen. Perfekt för familjesemestrar.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Premantura

Från havet 400 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Turk ( Premantura)

Fullt möblerade och utrustade lägenheter i ett familjehem. Trevligt och lugnt område Premanture full av grönska, nära den vackraste och mest sydliga delen av Istrien, cape. Darter med många olika strand enligt din smak. Stor parkeringsplats, grill, trädgård. Nära till byns centrum med alla faciliteter. En oas för kvalitet och tyst familjesemester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Turk

Från havet 300 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Alma ( Premantura)

En vacker och mysig lägenhet långt ifrån buller och rush. Lägenheten har två rum med ett litet kök och ett badrum med dusch. Den har en balkong med utsikt över havet och skogen. Det ligger på andra våningen och har en parkeringsplats framför byggnaden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Alma

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenhet BR 1 ( Premantura)

Lägenheten ligger i en lugn del av byn Premantura. Stranden ligger 300 m från lägenheten och nära är den berömda naturparken Rt Kamenjak.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet BR 1

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Premantura

Premantura  - Vapen Premantura är en liten stad belägen på den sydligaste delen av den istriska halvön. Det ligger i kommunen Medulin och ligger cirka 10 km söder om Pula. Även om detta område har varit bebott sedan forntiden, bildas Premantura i sin nuvarande form i slutet av 1500-talet när familjer från Zadars omgivningar bosatte sig här och fly från turkarna. På 1700-talet började utvecklingen av Premantura som utvecklades tack vare den snabba industriella utvecklingen av staden Pula. Under historien var invånare i Premantura engagerade i traditionell verksamhet: jordbruk, boskap och fiske. I dag har Premantura cirka 850 invånare som tillsammans med fiske och jordbruk främst bedriver turism och erbjuder en service av högkvalitativt boende i lägenheter, rum och fritidshus i sina privata familjshus. Nära Premantura ligger Kamenjak, en liten halvö som berodde på dess exceptionella skönhet och mångfald av växter och djurarter som deklarerats som ett skyddat område. Kamenjak är en unik naturlig oas, som inkluderar nästan 30 km kust, vackra vikar och stränder, och många skyddade och endemiska växter och djurarter som orkidéer, fjärilar, Medelhavssjönsäl och krabbor. Det är idealiskt för älskare av aktiv semester och erbjuder många cykelleder och vandringsleder, vindsurfing och kajakpaddling. Om du är modig nog kan du prova att hoppa i det kristallklara havet från höga klippor. Det gastronomiska erbjudandet är också rikt och varierat, och i lokala restauranger och tavernor rekommenderar vi att du smakar krabbor från Premantura, vild sparris och välsmakande ost. Besök Premantura och tillbringa en aktiv semester i ett vackert naturlandskap och trevligt medelhavsklimat. Sök efter billigt privat boende i Premantura. Lägenheter, rum och fritidshus att hyra i Premantura. Välkommen till Premantura!

Premantura Väderprognos