Lägenheter och privat boende Plitvice sjoar

Plitvice-sjöarna är den största, äldsta och mest populära kroatiska nationalparken. Det ligger i den längst nordöstra Lika mellan bergen i Mala Kapela i väster och Plješevica i öster. Sjöarna är uppkallad efter en liten by och den lilla floden Plitvice som rinner in i Plitvice-sjöarna på botten och den sista delen där faller ner den 80 meter höga klippan och bildar det spektakulära stora vattenfallet. Parken består av 16 sammankopplade...

Utvalda lägenheter och privata boende i Plitvice sjoar

Sortera efter:

Lägenheter Plitvice Lakes Lodge

Plitvice sjoar

Från havet > 50 km
Kapacitet 12 personer

från 80 €

Lägenheter House Jelena

Plitvice sjoar

Från havet > 50 km
Kapacitet 7 personer

från 65 €

Lägenhet Marija Brajdić

Plitvice sjoar

Från havet > 50 km
Kapacitet 7 personer

från 150 €

Semesterhus Lana

Plitvice sjoar

Från havet > 50 km
Kapacitet 8 personer

från 100 €

Semesterhus Villa Lady Di Plitvice

Plitvice sjoar

Från havet > 50 km
Kapacitet 8 personer

från 290 €

3 recensioner - 5/5

Lägenheter Blaženka Hodak

Plitvice sjoar

Från havet > 50 km
Kapacitet 13 personer

från 60 €

Lägenheter Sanja

Plitvice sjoar

Från havet > 50 km
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Family Dukić

Plitvice sjoar

Från havet > 50 km
Kapacitet 6 personer

från 30 €

Läger Korita

Plitvice sjoar

Från havet 10 km
Kapacitet 99 personer

på förfrågan

Semesterhus Ilija Hodak

Plitvice sjoar

Från havet > 50 km
Kapacitet 20 personer

från 100 €

Lägenhet Špehar

Plitvice sjoar

Från havet > 50 km
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenheter Dale

Plitvice sjoar

Från havet 10 km
Kapacitet 8 personer

från 70 €

Rum Natura Plitvice Lakes

Plitvice sjoar

Från havet > 50 km
Kapacitet 17 personer

från 40 €

Lägenhet Sučić

Plitvice sjoar

Från havet > 50 km
Kapacitet 4 personer

från 70 €

Lägenheter Plitvice Lakes Lodge ( Plitvice sjoar)

Det charmiga trähuset erbjuder tre rikt möblerade och luftkonditionerade lägenheter med egen ingång. På grund av sitt läge är det attraktivt för gästerna, eftersom det garanterar fri tillgång även i snöiga förhållanden. Stor anlagd trädgård, med dess faciliteter, erbjuder massor av roliga och en trevlig semester för barn och vuxna. 1,5 km bort ligger ett centrum med butiker och restauranger, och ingången till nationalparken ligger 16 km bort. Att bo i ett trähus är, förutom att det är bekvämt, också mycket användbart. Lager av harts inuti väggarna har en positiv effekt på luftvägarna, och träets varma färger och naturlighet minskar stress och uppmuntrar till kreativitet och umgänge. Trähuset har ingen statisk elektricitet så det drar inte till sig damm. Därför är det ett idealiskt val för personer som är allergiska mot damm. Träytor absorberar överskottsfukt från luften och när luften blir torr släpper de ut exakt den fukt de tidigare absorberade. Det är därför vi säger att ett trähus lever och andas. Eftersom trä är en utmärkt naturlig isolator blir vistelsen behaglig på sommaren utan luftkonditionering och på vintern håller den värmen bra. Förutom en snabb ankomst och tillgång till nationalparken "Plitvicesjöarna" finns det ett antal attraktioner värda att besöka. Skydd för unga björnar i Kuterevo (62 km), Barać Caves (37 km), Grabovača Cave Park (46 km), Jelena Valley (28 km), Ranch med hästar för ridning (30 km), Adrenaline Park (20 km), Zip line Se upp för björnen 27 km), Nikola Tesla Memorial Center (51 km), arrangerad rodelbana (7 km), skidorten Mukinje (16 km), källan till floden Gacka - Majerovo vrilo (43 km), Rastoke (49 km), . .. är bara några av de attraktiva platserna värda ett besök och skapar oförglömliga minnen. Varje lägenhet är utrustad med ett urval av litteratur och brädspel, och du kan också koppla av i vår spaavdelning nedsänkt i jacuzzin efter att ha kopplat av i bastun. För svala kvällar finns vår öppen spis i trädgården där du kan njuta av vila, täckt med en filt och på klara nätter titta på stjärnorna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Plitvice Lakes Lodge

Från havet > 50 km
Kapacitet 12 personer

Pris från 80 €

Lägenheter House Jelena ( Plitvice sjoar)

Vill du fly någonstans, där du kommer att höra fågelkvitter, känna luftens renhet och på vägen besöka Plitvicesjöarna, Rastoke, Barać-grottorna och andra intressanta platser. Vi är här..HUSET JELENA, beläget i Selište Drežničko . Vi är på riksväg D1, 5 km från ingången till Plitvicesjöarnas nationalpark. Vi har två nyrenoverade Studiolägenheter med 4* och ett dubbelrum 3* Alla boendefaciliteter har egen parkering. I trädgården finns ett utrymme för umgänge, studsmatta, gunga och utegrill som våra gäster kan använda gratis. Om du kommer till oss kommer vi att göra vårt bästa för att du ska känna dig som hemma. VÄLKOMMEN!!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter House Jelena

Från havet > 50 km
Kapacitet 7 personer

Pris från 65 €

Lägenhet Marija Brajdić ( Plitvice sjoar)

Jag är Marija. Vårt boende ligger bara 7 km från ingången till Plitvicesjöarnas nationalpark. Vi finns i en lugn by på Brajdić selo 214. Lägenheten är mycket rymlig, 100 m2. Den innehåller 3 rum (två dubbelrum och ett trippelrum). Varje rum har ett privat badrum och ett välutrustat kök samt en stor terrass/balkong. Framför huset finns en stor gratis parkeringsplats, lekplats, mycket grönska och en blomsterträdgård. Turistutbudet i vårt ställe och i närheten av Plitvicesjöarna har utökats kraftigt. Förutom de vackra sjöarna på Plitvice rekommenderar jag att du besöker Barać-grottorna (5 km från vårt boende) och Rastoke Nature Park i staden Slunj (15 km från oss). För den som gillar aktiv turism kan de cykla längs långa markerade cykelleder genom naturen, besöka äventyrsparken, åka fyrhjuling eller kajak på Koranafloden. Jag har gjort det här jobbet i 22 år. Vår goda affär och utmärkta tillfredsställelse av våra gäster är resultatet av många års erfarenhet och ett varmt och uppriktigt välkomnande till varje gäst! Vi ser fram emot din ankomst!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Marija Brajdić

Från havet > 50 km
Kapacitet 7 personer

Pris från 150 €

Semesterhus Lana ( Plitvice sjoar)

Semesterhus Lana är en perfekt plats att tillbringa din semester i lugn natur med din familj eller vänner. Du kan njuta av integritet, eftersom du kommer att vara de enda gästerna på vår egendom. Vi erbjuder hela huset med två separata sovrum, badrum med dusch, fullt utrustat kök, matplats och stort vardagsrum med plattskärms-TV och öppen spis. Det finns en spjälsäng i huset och det kan förberedas för våra små gäster. Detta hus har täckt terrass med sittgrupp. Huset är omgivet av stor trädgård och lugn natur. Trädgården är utrustad med solstolar, hängmattor, volleyboll, lekplats med gunga, .... Det finns också våra cyklar som väntar på dig, rider på dem och utforskar landsbygden. .... Gästerna kan använda grill, parkeringsplats och WI -FI gratis. Gästerna kan ta lite grönsaker från vår ekoträdgård.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Lana

Från havet > 50 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 100 €

Semesterhus Villa Lady Di Plitvice ( Plitvice sjoar)

Villa Lady Di Plitvice ligger i nationalparken Plitvice Lakes, Gornji Babin Potok 65, Vrhovine Municipality. Det ligger längs statsvägen D52 som på ena sidan förbinder ingången till Plitvicesjöarna och på andra sidan motorvägen A1 avfart Otočac. Huset ligger på bottenvåningen: hall; vardagsrum med kök och matplats; rum med säng 180 * 200; bastu med dusch; och ett separat badrum. De inre trapporna förbinder den höga vinden där det finns 4 rum, ett badrum och en separat toalett. Rummen är: rum 1 där det finns en sängstorlek 180 * 200; rum 2 där sängen är 160 * 200; rum 3 där det finns 2 sängar i storlek 120 * 200 och ett minivardagsrum där det finns en vardagsrumsäng som kan vara en säng i storlek 160 * 200. Det finns en TV i rummet. Alla rum har bifogade garderober. Villa Lady Di Plitvice har: Centralvärme, Luftkonditionering, TV, Wi-Fi; Gratis parkering, Dusch, Badrum * 2, Separat toalett, Bastu, Kök utrustat med komplett utrustning och apparater, Strykbräda, Strykjärn, Hårtork, Värdeskåp, Tvättmaskin, Torktumlare, Olika brädspel. Anläggningen är öppen året runt. Nära byggnaden finns den största Zip-linjen i Europa - Se upp för björnen, nära ingången till Plitvice Lakes, Gacka Spring, Majerovo vrilo, Nikola Tesla Memorial Center, Northern Velebit National Parks, Grabovača Cave Park Samograd, Kuterevo Bear Sanctuary , sedan i nära Plitvice Ljeskovac. Boendet är märkt: Säker vistelse i Kroatien.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Lady Di Plitvice

Från havet > 50 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 290 €

3 recensioner - 5/5
Lägenheter Blaženka Hodak ( Plitvice sjoar)

Lägenheterna Blazenka Hodak ligger i byn Seliste Dreznicko, några minuters bilresa till nationalparken Plitvice Lakes. Huset är omgivet av grönska och ligger i en stor trädgård. Lägenheterna är stora och har två sovrum, badrum, utrustat kök och vardagsrum med balkonger eller terrass. Gratis parkering och wi-fi.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Blaženka Hodak

Från havet > 50 km
Kapacitet 13 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Sanja ( Plitvice sjoar)

Lägenhet Sanja ligger nära Plitvice Lakes, den världsberömda nationalparken. Om du besöker Plitvice Lakes och deras omgivningar kan vi erbjuda lämpligt boende i lägenheten. Lägenheten har två sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Lägenheten ligger på landet, omgiven av skog och grön, så att du kan njuta av din semester. Lägenhet Sanja ligger i familjen Vidos i bosättningen Lipovaca, avstånd 10 km (15 minuter med bil) från Plitvice sjöarna. Lägenheten är lyxig och nyutrustad och består av två sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Sovrummen är dubbla beläggning, med möjlighet att lägga till extrasäng. Pris på förfrågan. Kom och besök oss!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sanja

Från havet > 50 km
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Family Dukić ( Plitvice sjoar)

House Family Dukic ligger i ett lugnt och lugnt ställe Oštarijski Stanovi, 10 kilometer norr om den centrala turistzonen Plitvice Lakes National Park. Platsen är rik med attraktiva landskap, skogar och speleologiska föremål. Det är en idealisk plats för semester, logi och vila. För älskare av aktiva helgdagar, erbjuder detta område en oförglömlig upplevelse. För cykelfläktar spår omgivna av grönska. Det finns också stigar för promenader. I närheten finns en pool och tennisbana och ridstabil Jelov Gorge. Under vintern är denna plats extremt snöig, som ser fram emot minst en, för att de kan åka skidspår på kullarna. House Family Dukic har en kapacitet på 10 bäddar, varav 6 gör lägenheten. Lägenheten har tre sovrum och två badrum (dusch + toalett), utrustat kök och matplats med satellit-TV. Lägenheten har centralvärme. Inom lägenheten finns två sovrum med egna badrum (dusch + toalett).

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Family Dukić

Från havet > 50 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 30 €

Läger Korita ( Plitvice sjoar)

Korita Camp är en liten campingplats idyllisk och unik atmosfär, som tar emot endast cirka sjuttio gäster. Det ligger i Grabovac, bara 8 km från de vackraste kroatiska nationalparken Plitvice Lakes. Inom lägrena finns en liten familjerestaurang med en terrass som tar emot 150 personer. Vår campingplats ligger i motsats till överfulla läger som räknas av tusentals än. Denna typ av camping till dem som strävar efter ett individuellt tillvägagångssätt som vi övar med våra gäster.

Kategorisering Kategorisering - Läger Korita

Från havet 10 km
Kapacitet 99 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Ilija Hodak ( Plitvice sjoar)

Hyr ett hus för nyårsafton och vintersemester. Ilija Hodak House ligger i ett idylliskt och fridfullt läge i Seliste Dreznicko, 1 km från riksväg D1 och 5 km från infart 1 i Plitvicesjöarna. Huset ligger i ett mycket gynnsamt läge och på bara några minuter kan du ta dig till turistmål som nationalparken Plitvicesjöarna, byn Korana, grottor och Rastoke Slunj. Stor trädgård för att hindra lugn och avkoppling för vuxna och barn. Från extern utrustning finns en grill och trädgårdsmöbler. Kontakta oss gärna för ytterligare information på mobil: 091 895 6270, tel. 047 613 820. Lägenhet med 1 sovrum för 4 personer - 1 dubbelsäng, 2 dubbelsängar, toalett, dusch, kök, sällskapsdel, TV-satellitsida, altan under tak, värme, öppen spis

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Ilija Hodak

Från havet > 50 km
Kapacitet 20 personer

Pris från 100 €

Lägenhet Špehar ( Plitvice sjoar)

Lägenhet Spehar ligger i ett lugnt ställe i Catrnja! Det är bara 6 km från nationalparken Plitvice Lakes! Alla rum har gratis Wi-Fi, gratis privat parkering och också en trädgård att koppla av!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Špehar

Från havet > 50 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Dale ( Plitvice sjoar)

Apartments Dale har en trädgård och erbjuder boende i Smoljanac. Plitvicka Jezera ligger 7 km bort. Gratis privat parkering finns på plats. Det finns också ett pentry med kylskåp och spishäll. Apartments Dale erbjuder gratis WiFi i alla utrymmen. Handdukar ingår.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dale

Från havet 10 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 70 €

Rum Natura Plitvice Lakes ( Plitvice sjoar)

Natura Plitvice Lakes är en nybyggd anläggning i hjärtat av Plitvice Lakes. Vi erbjuder höga och välutrustade rum med TV och över 1000 olika program, varje rum har luftkonditionering och gratis Wi-Fi. Vi har också parkering för våra gäster, vilket också är gratis. Ingången till NP Plitvice Lakes ligger bara 15 minuters promenad bort. Vi har vår mottagning och service 0-24. Vi erbjuder våra gäster oförglömliga upplevelser och låter dem stanna i enlighet med våra kategoriseringsstandarder.

Kategorisering Kategorisering - Rum Natura Plitvice Lakes

Från havet > 50 km
Kapacitet 17 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Sučić ( Plitvice sjoar)

Aparment Sučić ligger 5 km från nationalparken Plitvice-sjöarna. Omgiven av den vackra och fridfulla naturen är vår lägenhet perfekt för din semester. Nära till lägenheten kan du hitta 2 stormarknader och restauranger.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Sučić

Från havet > 50 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 70 €

Turistguide - Plitvice sjoar

Plitvice sjoar  - Vapen Plitvice-sjöarna är den största, äldsta och mest populära kroatiska nationalparken. Det ligger i den längst nordöstra Lika mellan bergen i Mala Kapela i väster och Plješevica i öster. Sjöarna är uppkallad efter en liten by och den lilla floden Plitvice som rinner in i Plitvice-sjöarna på botten och den sista delen där faller ner den 80 meter höga klippan och bildar det spektakulära stora vattenfallet. Parken består av 16 sammankopplade sjöar, otaliga vattenfall som skapades under tusentals år genom deponering av travertin, och hela processen pågår fortfarande idag. Parken ligger mellan 400 och 1 300 meter över havet och kännetecknas av en rik och mångfaldig flora och fauna. Här bor alla stora europeiska rovdjur varg, lodjur och björn, liksom många andra arter av däggdjur, fåglar, fiskar och paddor. Mer än 70% av parken är täckt med täta antika skogar av bok och gran, och resten är ängar och små bosättningar. Tack vare allt detta skyddas sjöarna i Plitvice av UNESCO som ett världsarv sedan 1979. Parken är bebodd sedan forntiden i små byar och byar som har varit bebodda fram till idag. Huvudbyarna är: Jezerce, Plitvički Ljeskovac, byn Plitvice, Poljanak, Rastovača, och deras invånare erbjuder bekvämt boende i hög kvalitet i sina privata familjehus. Plitvice-sjöar är idealiska för naturälskare och aktiva semesterälskare eftersom du, utöver långa promenader på välskötta trägångar längs sjön, kan vandra, cykla på många spår i området. Du kan också besöka den underjordiska världen av Baraćs grottor i den närliggande byn Rakovica. Besök Plitvice-sjöarna i denna juvel av naturen och tillbringa semestrar i oförstörd natur, orörd vildmark och mumlingen av otaliga vattenfall. Sök efter prisvärt privat boende i Plitvice-sjöarna. Lägenheter, rum och fritidshus i Plitvice sjöar billigare upp till 40%, utan dyra byråavgifter. Välkommen till Plitvice sjöarnas nationalpark.

Plitvice sjoar Väderprognos