Lägenheter och privat boende Slunj - Rastoke

Slunj är en liten stad i länet Karlovac i Kroatien. Det ligger i en kuperad del av centrala Kroatien, där flödande floder Slunjčica och Korana, längs huvudvägen som leder till Plitvice-sjöarna och den centrala och södra Adriatiska havet. Det nämndes först på 1400-talet när det byggdes den gamla staden och fästningen på en stenig kulle ovanför floden Slunjčica. Gamla stan var centrum för kroatiska feodala gods från Frankopan-familjen....

Sortera efter:

Rum Andrea

Slunj - Rastoke

Från havet 2 km
Kapacitet 7 personer

från 28 €

Lägenheter Cindrić

Slunj - Rastoke

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 100 €

Lägenheter Drenovac

Slunj - Rastoke

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenheter Plitvicka 42

Slunj - Rastoke

Från havet 10 km
Kapacitet 3 personer

från 50 €

Rum Pansion Park

Slunj - Rastoke

Från havet 10 km
Kapacitet 43 personer

från 45 €

Lägenheter Ava

Slunj - Rastoke

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

från 70 €

Rum Andrea ( Slunj - Rastoke)

Nära till vackra Rastoka! Välkommen

Kategorisering Kategorisering - Rum Andrea

Från havet 2 km
Kapacitet 7 personer

Pris från 28 €

Lägenheter Cindrić ( Slunj - Rastoke)

Family Cindric erbjuder boende under turistsäsongen i lägenheten (***) i hemmet. Huset ligger i en lugn del av staden Slunj på en kulle med panoramautsikt över staden. Från vattenkvarnby Rastoke och fästning Zrinski och Frankopan ligger bara 5 minuters promenad genom pittoreska landskap.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Cindrić

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 100 €

Lägenheter Drenovac ( Slunj - Rastoke)

Lägenhet Drenovac ligger i en byggnad på första våningen i centrum av Slunj. Inom 50 meter från parken, postkontor, bageri, bank, kiosk, sjukhus, affärer, busstation, restaurang, apotek och kyrka. Närhet till den attraktiva byn Rastoke är bara 400 meter, Rastoke: unikt spel Mother Nature, vackra vattenfall nätverk, vägar och kvarnar, en plats för äkta nöje, så många har, och till stadens strand vid floden Korana, medan Plitvice Lakes ligger på ett avstånd av 30 km. Offentlig parkering framför huset är gratis. Studiolägenhet är fullt utrustad. En plattskärms-TV, tvättmaskin, sängkläder, handdukar, köksredskap och grundläggande toalettartiklar (hårtork) ingår i priset. I priset ingår också en välkomstdrink. Den består av ett kök - matsal - vardagsrum, sovrum, hall, badrum och två balkonger. Lägenhetens storlek är 45 m2. I lägenheten är det tillåtet att röka. Betalning ska betalas kontant när du kommer in i lägenheten det totala beloppet. Ingår och lämnar lägenheten efter överenskommelse. Välkommen och en trevlig vistelse!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Drenovac

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Plitvicka 42 ( Slunj - Rastoke)

Plitvice Apartment 42 ligger i Slunj, på väg D1 från Zagreb mot havet, 30 km från Plitvice sjöarna. Lägenheten är nyrenoverad, med ett rum med 3 bäddar (+ extrasäng), kök och badrum. inom 300 meter finns det affärer, restauranger, postkontor, polis, ambulans. Lägenheten har en terrass.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Plitvicka 42

Från havet 10 km
Kapacitet 3 personer

Pris från 50 €

Rum Pansion Park ( Slunj - Rastoke)

Breakfast Park har 18 rum och ligger i centrum av Slunj, 300 meter från Rastoka och 30 km från Plitvice-sjöarna. Varje rum har eget badrum, luftkonditionering, värme, telefon och TV och gratis Wi-Fi. I priset ingår frukost.

Kategorisering Kategorisering - Rum Pansion Park

Från havet 10 km
Kapacitet 43 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Ava ( Slunj - Rastoke)

Lägenhet Ava ligger på ett lugnt ställe, 800 meter från centrum av Slunj. Det finns en vacker trädgård, grill och trädgård. Fri användning av garaget, köksutrustning, sängkläder och handdukar. Husdjur är välkomna! Avståndet till Rastoke är 1000 m och Plitvice Lakes 30 km.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ava

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 70 €

Turistguide - Slunj - Rastoke

Slunj - Rastoke  - Vapen Slunj är en liten stad i länet Karlovac i Kroatien. Det ligger i en kuperad del av centrala Kroatien, där flödande floder Slunjčica och Korana, längs huvudvägen som leder till Plitvice-sjöarna och den centrala och södra Adriatiska havet. Det nämndes först på 1400-talet när det byggdes den gamla staden och fästningen på en stenig kulle ovanför floden Slunjčica. Gamla stan var centrum för kroatiska feodala gods från Frankopan-familjen. Staden har idag en befolkning på 2000 invånare som främst bedriver jordbruk, hantverk och miljövänlig industri, och på grund av dess naturliga skönhet, utvecklas snabbt turismen. Boendefaciliteterna är främst privata i lägenheterna, rummen och fritidshusen som erbjuder vänliga och gästvänliga boende. Förmodligen den största attraktionen i Slunj är den pittoreska nedre delen av staden Rastoke, där floden Slunjčica byggde många vattenfall. Här finns välbevarade gamla kvarnar från 1700-talet som fortfarande fungerar och maler spannmål till mjöl. I detta lilla område ligger 22 fabriker, som du kan besöka, och några av dem har förvandlats till restauranger som erbjuder utmärkt lokal mat och vin. På grund av lång historia, etnografisk och arkitektur kvarstår, registrerades Rastoke 1969 som ett kulturmonument och är under skydd. I närheten kan du också besöka källan till smaragdgröna floden Slunjčica, den imponerande underjordiska världen av Barać-grottorna och den gamla romerska fästningen Cetin. Vi inbjuder dig att tillbringa en helg eller när du passerar, att stanna i Rastoke och Slunj och njuta av den vackra romantiska atmosfären i de många vattenfall och kvarnar. Sök efter privat boende i Slunj och Rastoke. Lägenheter, rum och fritidshus i Slunj och Rastoke, billigare upp till 40%. Välkommen till Slunj och Rastoke!

Slunj - Rastoke Väderprognos