Lägenheter och privat boende Rakovica

Rakovica är en liten by och en kommun i Karlovac län i Kroatien. Det ligger i den centrala delen av Kroatien, Kordun mellan sjöarna Karlovac och Plitvice. Rakovica har en framträdande plats i Kroatiens historia där 1871 uppror bröt ut, ledd av Eugen Kvaternik som i slutändan misslyckades med att upprätta den fria kroatiska staten. Rakovica kommun har cirka 3 000 invånare som främst bedriver jordbruk och turism. Omedelbar närhet till sjöarna...

Sortera efter:

Lägenhet Melissa

Rakovica

Från havet 10 km
Kapacitet 10 personer

från 15 €

Rum House Giga

Rakovica

Från havet > 50 km
Kapacitet 12 personer

från 70 €

Lägenhet Lana

Rakovica

Från havet 10 km
Kapacitet 2 personer

på förfrågan

Läger Turist Grabovac

Rakovica

Från havet 150 m
Kapacitet 119 personer

på förfrågan

Lägenhet Melissa ( Rakovica)

Välkommen till Melissa lägenhet som ligger nära nationalparken Pitvicka. Din semester kan väl uppfylla turen och sjöarna eller helt enkelt njuta av en lugn kväll, genom byn finns inga höga vägar, därför är den idealisk för familjer med barn eftersom lägenheten ligger i en grön och orörd natur. Också bra för ungdomar eftersom det ligger nära turistfaciliteter som vattenaktiviteter, skidåkning, cykling, fotografering, vandring. Huvudattraktionen är Plitvice sjöarna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Melissa

Från havet 10 km
Kapacitet 10 personer

Pris från 15 €

Rum House Giga ( Rakovica)

Välkommen till kommunen Rakovica, känd som Plitvice Valley, ett huvudland turistmål rik på vackra landskap, skogar, potholing strukturer, utformad som den viktigaste, direkta ingången till nationalparken Plitvice sjöar. Ligger halvvägs mellan Zagreb och Adriatiska havet, en idealisk plats för avkoppling, plats att tillbringa semester och ta en paus. House Giga ligger i Rakovica, ca 200 m från huvudvägen Zagreb-Zadar (D1), 8 km före ingången nr 1 till nationalparken Plitvicka jezera. Det lugna läget och en stor privat tomt ger dig nöjet att njuta av tystnaden.

Kategorisering Kategorisering - Rum House Giga

Från havet > 50 km
Kapacitet 12 personer

Pris från 70 €

Lägenhet Lana ( Rakovica)

Lägenhet Lana ligger i ett lugnt ställe Lipovaca. Beläget 15 km från Plitvice sjöarna och 4 km från Barac grottorna. Lägenheten erbjuder 2 + 2 bäddar och barnsäng på begäran. Utanför har vi gungor och bänkar och är perfekt för familjer med barn.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lana

Från havet 10 km
Kapacitet 2 personer

Pris på förfrågan

Läger Turist Grabovac ( Rakovica)

Tourist Resort Grabovac ligger i ett lugnt och fridfullt läge 8 km från Plitvice Lakes National Park och omgivet av höga tallar och böljande kullar. Komplexet inkluderar boende: dubbelrum i paviljongen Jelena, dubbelrum i trähus, husbilar och tält i typisk indisk by. Hela anläggningen är tillgänglig gratis WiFi. Alla rum har uppvärmning och satellit-TV. Består huvudsakligen av trämöbler, inklusive ett skrivbord. De innehåller ett modernt privat badrum. Alla gäster kan använda utomhuspoolen, sportområdet med utomhusgymnastik, volleyboll, lekplats och andra. Restaurangen på orten serverar traditionella kroatiska rätter, speciellt Lika specialiteter. Måltiderna kan avnjutas i matsalen eller på den stora terrassen. Det är möjligt att organisera utflykter till Plitvice, Barać Caves eller vattenfall i Rastoke. Närliggande gäster kan träna olika sporter som bergsklättring och kajakpaddling och aktiviteter, inklusive paintball, cykling och ridning. I receptionen finns cykeluthyrning och anordnar utflykter. Byggnaden inkluderar valutaväxling, bankomat och handel. Bensinstation och bilverkstad finns i närheten.

Kategorisering Kategorisering - Läger Turist Grabovac

Från havet 150 m
Kapacitet 119 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Rakovica

Rakovica  - Vapen Rakovica är en liten by och en kommun i Karlovac län i Kroatien. Det ligger i den centrala delen av Kroatien, Kordun mellan sjöarna Karlovac och Plitvice. Rakovica har en framträdande plats i Kroatiens historia där 1871 uppror bröt ut, ledd av Eugen Kvaternik som i slutändan misslyckades med att upprätta den fria kroatiska staten. Rakovica kommun har cirka 3 000 invånare som främst bedriver jordbruk och turism. Omedelbar närhet till sjöarna Plitvice är en av de största inkomstskällorna för de lokala invånarna. Turism och olika erbjudanden om privat boende och lokala inhemska produkter som ost och honung är den största inkomstkällan. Om du vill utforska Plitvice-sjöarna och den orörda naturen i området rekommenderar vi att du tillbringar natten i privata hus där de vänliga värdarna kommer att göra din vistelse mycket trevlig. En av de naturliga sevärdheterna som bör ses är de underjordiska Barać-grottorna. I närheten ligger den defensiva fästningen Drežnik Grad som en gång var platsen för Drežnik län på 11-talet. Från andra turistattraktioner i denna region finns det mycket attraktiva och välskötta cykelvägar och många restauranger längs huvudvägen som på deras menyer erbjuder läckra lokala specialiteter. Besök och stanna några dagar i detta område som har vackra landskap och oförstörd natur. Sök efter billigt privat boende i Rakovica och dess omgivningar. Lägenheter, rum och fritidshus i sjöarna Rakovica och Plitvice. Välkommen till Rakovica!

Rakovica Väderprognos
Zoek naar accommodatie in de omgeving van Rakovica