Lägenheter och privat boende Gospić

Gospić är en stad och säte för Lika-Senj län och Gospić-Senj stift i Kroatien. Det ligger i det kroatiska höglandet, i den centrala delen av den historiska regionen Lika vid foten av berget Velebit på 562 meter över havet. I de historiska källorna nämndes Gospić för första gången som en bosättning i sin nuvarande form i början av 1600-talet under namnet Gospojina. Då var det en liten by som flera gånger har övergivits på grund...

Utvalda lägenheter och privata boende i Gospić

Sortera efter:

Lägenheter Šarić

Gospić

Från havet 10 km
Kapacitet 12 personer

på förfrågan

1 recensioner - 5/5

Semesterhus Mia

Gospić

Från havet 35 km
Kapacitet 8 personer

från 130 €

Semesterhus Balenović

Gospić

Från havet 40 km
Kapacitet 8 personer

från 100 €

Semesterhus Fantasy

Gospić

Från havet 10 km
Kapacitet 7 personer

från 100 €

Semesterhus Lika Adventure

Gospić

Från havet > 50 km
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenhet Lana

Gospić

Från havet 40 km
Kapacitet 3 personer

på förfrågan

Lägenheter Šarić ( Gospić)

Huset ligger i staden Gospic, 2 km från centrum, 5 km från Nikola Tesla Memorial Center och 40 km från havet, så det är lämpligt för semester på sommar och vinter för naturälskare. Huset ligger 60 km från Plitvice Lakes National Park. Från motorväg A1 ligger det bara 6 km längs huvudvägen mot St. Rok. Den är utrustad med allt som behövs för en kort eller längre vistelse, och användning av parkering, centralvärme, grill etc.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Šarić

Från havet 10 km
Kapacitet 12 personer

Pris på förfrågan

1 recensioner - 5/5
Semesterhus Mia ( Gospić)

Välkommen till Lika. Om du vill koppla av från det livliga livet och utnyttja fritiden i idylliska, andas ren luft, besök semesterhuset Mia. Tillbringa en avkopplande dag till sjöss, och på kvällen återvända till den färskt bergsluften. Semesterhus Mia ligger 5 km från den vackra byn Gospic Musaluk som ligger vid foten av kullen, framför vilken det finns Lika fält som sträcker sig till Velebit berget. Huset ligger några minuter från motorvägen. Avståndet till staden Gospic är 5 km, 40 km till Karlobag, Zadar 100 km, Plitivice sjö 70 km, Zagreb 200 km. Perfekt för tyst och aktiv semester med din familj och vänner. Möjlighet att vandra, cykla, åka skidor och släde, nära adrenalinpark och paintballfält. Huset är mycket välbyggt och vackert inredda. 200 m2 har två fullt möblerade våningar. Bottenvåningen har två rymliga sovrum, stort vardagsrum, kök och matsal. På första våningen finns också två rymliga sovrum, vardagsrum, kök och matsal. Huset har en terrass på 40 m2 och en balkong. Det finns möjlighet att hyra endast en våning. Tillgängliga cyklar, gummibåt för 4 personer rodd, bordtennis. Har gas centralvärme. Telefon och obegränsad tillgång till Internet, Wi - Fi. Hyr i minst två dagar. Vi förväntar er ankomst och önskar att du har råd med en minnesvärd semester!

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Mia

Från havet 35 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 130 €

Semesterhus Balenović ( Gospić)

Semesterhus Balenović ligger 4 kilometer sijevero-west av Gospic, vacker utsikt över Velebit, nära floden Lika och Otešica. Huset har ett yta på 110 kvm i två våningar, har tre rum med totalt 8 bäddar. Den är utrustad med alla nödvändiga apparater för en bekväm vistelse, och byggnaden har en bastu ...

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Balenović

Från havet 40 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 100 €

Semesterhus Fantasy ( Gospić)

Hyr ett hus på sjön Stikada. Huset är helt av trä, fullt utrustat och utstrålar värme. Det är en idealisk plats att koppla av i naturen. Nära favoritmål för kullen Crnopac för vandrare, omger Stikada hela landet på 15.000 m2 och erbjuder fullständig integritet. För avanurister är sportfiskare, vandrare, cyklister, kajakare, skridskoåkning och andra äventyrliga det perfekta stället. organisera på begäran och Paintball tillägg och firandet av lokal mat och dagsutflykter för grupper. Också i närheten är kända Cerovac grottor (5 miles) från Plitvice sjöarna, vi tog 80 km, 50 km från parken Paklenica, och havet och stranden är bara 30 km. Huset består av två sovrum som ligger på vinden, köket, matsalen och vardagsrummet, badrum med toalett nere. Uppvärmning är den stora spisen i vintermånaderna, vilket ger en speciell atmosfär. Även i naturen och är fullt utrustad med alla möbler och kök. Utrustning och stor eldstaden, om du inte kan laga mat, ringer du en taxi från närliggande restauranger som du har levererat önskad maträtt. Huset ligger i en skyddad zon i Velebit naturpark, nära den berömda jaktmarken och är ett favoritmål för älskare av olika svamparter. Hela området är lika intressant, på sommar och vinter och på semester i ett hus som detta, i luktarna upprepade gånger av trä och sandelträ idealisk semester för familjer, unga par, tiden för sig själv och för samhället mindre vilja. Huset att hyra 6 personer, men när det gäller barn finns och barnsängar.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Fantasy

Från havet 10 km
Kapacitet 7 personer

Pris från 100 €

Semesterhus Lika Adventure ( Gospić)

Lika Adventure fritidshus ligger strax under berget Ostro, som ligger långt ifrån centrum bara 5 km. Huset ligger 100 m från huvudvägen, vilket ger lugn och ro. Nära huset inom tio kilometer avstånd finns det andra intressanta platser: - Adrenalin Park Rizvan City (3 km) - Minnesmuseum Nikola Tesla (4 km) - Park Grabovac (10 km) - Canyon Som floden och sjön Kruscica (10 km) - Södra Velebit och Paklenica (60 km) - Karlobag till sjöss 30 km Det är den första stranden vid havet Lika Adventure erbjuder även följande tjänster: - Ridning på flottor på Lika floden och Kruscica-sjön - Hyr båtar för fiske etc . - Skogstur Velebit (safari) - Photo safari Kom och besök oss ... Lika Adventure

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Lika Adventure

Från havet > 50 km
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Lana ( Gospić)

Lägenhet Lana är en lägenhet med 1 sovrum i centrum av Gospic, lämplig för 1-3 personer. Rummet har två sängar 90x200, som kan separeras eller sammanfogas som en dubbelsäng 180x200, och i vardagsrummet finns en extra säng. Matsal, kök och vardagsrum är ett rum som har hörnmöbler med möjlighet att förlängas som en extra säng för en person. Köket är utrustat med alla redskap och redskap; mikrovågsugn, kylskåp, keramisk spis, ugn för bakning och vattenkokare. Badrummet är rymligt och utrustat med dusch, tvättmaskin, hårtork och handdukar för varje gäst. Parkering ligger på byggnadens innergård (delad), gratis Wi-Fi och smart-TV med 100 program finns tillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lägenheten och rökning är förbjudet. Njut av Gospics skönhet och charm samt den mysiga atmosfären i vår Lana-lägenhet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lana

Från havet 40 km
Kapacitet 3 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Gospić

Gospić  - Vapen Gospić är en stad och säte för Lika-Senj län och Gospić-Senj stift i Kroatien. Det ligger i det kroatiska höglandet, i den centrala delen av den historiska regionen Lika vid foten av berget Velebit på 562 meter över havet. I de historiska källorna nämndes Gospić för första gången som en bosättning i sin nuvarande form i början av 1600-talet under namnet Gospojina. Då var det en liten by som flera gånger har övergivits på grund av det ständiga turkiska hotet och rånet. Efter avslutandet av det turkiska hotet i slutet av 1700- och 1800-talet utvecklas Gospić snabbt och blir administrativt centrum för Lika. Idag har Gospić cirka 12 000 invånare, som främst bedriver jordbruk, skogsbruk och djurhållning, och nyligen utvecklas turismen tack vare den orörda naturen, den rika floraen och faunaen, det rika och varierade Lika köket. Boende finns i flera pensionat och i privat privat boende, som erbjuds av gästvänliga värdar. Glöm inte att besöka Lika Museum med en intressant samling av Lika traditionella kultur och katedralen för den välsignade jungfruliga Maryen från 1700-talet. I närheten Gospić finns många möjligheter att tillbringa din semester aktivt i naturen. Några av dem är abseiling, vandring, paintball, jeepsafari, ridning, promenader, vandring på Velebit berget, kanot safari, segelbåtar i Lika kanjon och sjön Krušica, grottäventyr och många andra. En av Gospics nyfikenheter är den närliggande byn Smiljan, där den föddes en av de största uppfinnarna av det tjugonde århundradet, Nikola Tesla. I Smiljan etableras idag ett minnescenter till hans ära. Besök Gospić, denna vackra lilla stad och tillbring en semester i en unik harmoni mellan civilisation och vild och orörd natur. Sök efter privat boende i Gospić och dess omgivningar. Lägenheter, rum och fritidshus i Gospić billigare med upp till 40% utan dyra byråavgifter. Välkommen till Gospić!

Gospić Väderprognos