Lägenheter och privat boende Pag - Košljun

Košljun är en liten turistplats och hamn placerad i en vik på den centrala delen av ön Pag. Administrativt hör det till staden Pag och ligger 11 kilometer söder om staden. Från staden Pag kan du nå Košljun på den moderna vägen, cirka 10 minuter bort med bil, eller macadamväg som leder genom Pag-saltverket, perfekt för cyklister och äventyrare. Historiskt fungerade Košljun som en viktig hamn och utgång från staden Pag till det öppna...

Sortera efter:

Lägenhet Stipan Perić

Pag - Košljun

Från havet 70 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenheter Tenšek

Pag - Košljun

Från havet 100 m
Kapacitet 3 personer

från 40 €

Semesterhus Irena

Pag - Košljun

Från havet 30 m
Kapacitet 12 personer

från 180 €

Lägenhet Jula Proboj

Pag - Košljun

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

från 50 €

Lägenheter Villa Ilona

Pag - Košljun

Från havet 70 m
Kapacitet 20 personer

på förfrågan

Lägenhet Proboj

Pag - Košljun

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenhet Villa White

Pag - Košljun

Från havet 80 m
Kapacitet 6 personer

från 80 €

Lägenhet Stipan Perić ( Pag - Košljun)

2 rum apartmen, med kök, toalett, matsal, terrass med utsikt över havet och parkeringsplats för din bil på plats som heter "Proboj", på ön Pag (Kroatien), bara 8 km från staden Pag. Ganska och lugn plats skapad för din perfekta semester! PS Apartmen ligger 70 meter från stranden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Stipan Perić

Från havet 70 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Tenšek ( Pag - Košljun)

Objektet ligger i den lilla fiskebyn Proboj mellan Šimun och Košljun, på ön Pag, bort från stranden 100 m. Hus på 140 kvm med trädgård och parkeringsplatser, omgiven av grönska. Lägenheterna ligger på bottenvåningen i huset med sina terrasser. Studio-partman på 30 kvm är kategoriserad med tre stjärnor, lägenheten på 60 kvm är kategoriserad med tre stjärnor. Platsen är avlägsen till staden Pag 5km,

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Tenšek

Från havet 100 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Irena ( Pag - Košljun)

Beskrivning av huset Irena: Huset Irena hyrs i sin helhet. Det ligger vid ingången till Košljun. Det ligger på en privat tomt och har inga grannar, i lugn och ro utan en publik på stranden. Stranden ligger 30 meter från huset och bara gästerna bor i House Irena. På cirka 800 meter från huset, en liten mataffär. Vi får inte bokningar för grupper som endast består av ungdomar. I huset finns tre lägenheter och har 10 bäddar plus 2 extra sängar. 1. Lägenhet- - 1 rum med dubbelsäng och extrasäng med badrum, 1 rum med dubbelsäng, badrum (2 badrum i lägenhet), kök och täckt terrass. 2. lägenhet - 1 rum med dubbelsäng och extrasäng, 1 rum med dubbelsäng, 2 badrum, kök och täckt terrass. 3. Lägenhet - 1 rum med dubbelsäng, badrum, kök och täckt terrass. På sommaren, när du tillbringar mycket tid på terrasserna, har du till ditt förfogande cirka 80m2 täckt terrass med havsutsikt. Alla lägenheter har mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och hårtork. Lägenheterna är luftkonditionerade, wi-fi finns i huset och på stranden. Tvättstugan finns med tvättmaskin. Bredvid huset finns en stor grill i tavernen, fullt utrustad med ved och briketter. Stranden är skugga och solstolar. Husdjur är tillåtna vid förvarning. Det finns en båt förtöjning vid kusten, och det finns två kanoter och en daglig strandfest.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Irena

Från havet 30 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 180 €

Lägenhet Jula Proboj ( Pag - Košljun)

blalala

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Jula Proboj

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Villa Ilona ( Pag - Košljun)

Villa ligger på ön Pag, staden Košljun, Kroatien. Košljun ligger 40 km från staden Zadar, var ligger närmaste flygplats. Staden själv är lugn, beräknad för avkoppling. I överensstämmelse med det är Villa lite bort från vägen, vilket gör vyn på havet ännu vackrare. Town Košljun har också en brygga för större fartyg. Villa är spetsad mot söder, i flera riktningar (70-100 m) från havet. Villas yta är 500 m2. Bottenvåningen består av två sovrum, lyxigt vardagsrum med öppen spis, badrum, fullt utrustat kök plus stor terace. Första våningen består av 4 fullt utrustade apartmens. Var och en med privat entré och terace med utsikt över det blå havet. På andra våningen finns härlig takvåning 100 m2 yta. Den består av två sovrum, två badrum, kök, vardagsrum och en stor takterapi med en fantastisk utsikt. Komplett villa är under luftkonditionering och nyligen renoverat. Villa är byggd för ägaren och hans affärspartners. Det har också en stor gränsad infield 1000 m2 yta. Det finns en vacker pool 50 m2 yta. Det är också en stor grill gjord av sten med en trädborrning. Två garage, parkeringsplats för tio bilar, en park med palmer och en fontän. Hela infielden är fylld med olika typer av växter som alla är conected till ett vattensystem som kan slås på och av med en telefonsamtal. Det är detsamma med belysningen över infielden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Ilona

Från havet 70 m
Kapacitet 20 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Proboj ( Pag - Košljun)

Lägenhet Proboj ligger i bukten Proboj nära Košljun på ön Pag. Lägenheten är cirka 100 m från havet och stränderna. I lägenheten finns vardagsrum med kök, sovrum, badrum och stor terrass med fin utsikt över havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Proboj

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Villa White ( Pag - Košljun)

Lägenheten ligger i en lugn fiskeby idealisk för en semester. Perfekt för avkoppling. Daglig möjlighet att köpa färsk fisk, ost, prosciutto och vin. Stranden är gjord av sten och havsbotten är sandig, idealisk för barn, liten kust, rent hav, säkrade plats för båtförtöjning. Stor terrass på 30 m2 med utsikt över havet, men erbjuder också avskildhet. Lägenhet 50 m2 med tre sovrum, kök, matsal och vardagsrum, badrum med toalett och dusch. Lägenheten ligger på första våningen. Den har separat ingång av yttre trappor.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Villa White

Från havet 80 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 80 €

Turistguide - Pag - Košljun

Pag - Košljun  - Vapen Košljun är en liten turistplats och hamn placerad i en vik på den centrala delen av ön Pag. Administrativt hör det till staden Pag och ligger 11 kilometer söder om staden. Från staden Pag kan du nå Košljun på den moderna vägen, cirka 10 minuter bort med bil, eller macadamväg som leder genom Pag-saltverket, perfekt för cyklister och äventyrare. Historiskt fungerade Košljun som en viktig hamn och utgång från staden Pag till det öppna havet. Idag är det en mycket tyst semesterby, där du bara kan hitta boende i privata familjhem med vackert anlagd trädgård. Du kan också hitta intressant boende på den lilla privata campingplatsen som ligger bredvid stranden i skuggan av tallar. Längs kusten sträcker sig flera vackra stränder, omgiven av tallar, och utsikten från dem är centrerad på ön Vir och det öppna blå Adriatiska havet. På några kilometer från grannbukten finns en ännu mindre plats som heter Proboj, med en liten hamn, stränder och bara tio hus. Det är idealiskt för alla älskare av lugn, lugn eller för en semester bort från buller och folkmassor. Det är också en idealisk utgångspunkt för att upptäcka alla sevärdheter och sevärdheter på ön Pag tack vare sin position mitt på ön. Vi inbjuder dig att besöka detta lilla lugna hörn av ön Pag och verkligen koppla av din kropp och själ. Privat boende i Košljun på ön Pag. Lägenheter, rum och fritidshus billigare upp till 40% utan dyra byråavgifter. Välkommen till Košljun på ön Pag!

Pag - Košljun Väderprognos