Lägenheter och privat boende Bjelovar

Bjelovar är en stad och centrum för Bjelovar län i Kroatien. Det ligger på en stor platå i de södra sluttningarna av Bilogora i nordvästra Kroatien. Det är ett ekonomiskt, kulturellt och politiskt centrum i regionen där 50000 invånare bor. Det är en av de yngsta städerna i Kroatien som bildades 1756 genom beslut av den österrikisk-ungerska kejsarinnan Maria Theresa. En av de intressanta sakerna är att byggdes som en träningsplats och...

Sortera efter:

Lägenheter Matic

Bjelovar

Från havet > 50 km
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenheter Matic ( Bjelovar)

Lägenheterna ligger i stadens första zon, gatan A. Mihanovica 41. Vi har 2 lägenheter. Lägenhet 1 har cirka 65 m2, gör det två sovrum, vardagsrum, kök och badrum med toalett och korridor. Lägenhet 2 är 32 m2 har ett vardagsrum med kök och sovrum och badrum med toalett. Lägenheterna är luftkonditionerade. I varje rum och vardagsrummet har en TV. På alla områden finns trådlöst internet via WiFi. Lägenhet 1 har 4 bäddar + 2 extrasängar. Lägenhet 2 har 2 bäddar. Staden Bjelovar ligger på en platå i södra delen av Bilogora (nordvästra Kroatien) på 135 meter över havet. Bjelovar är huvudkontoret för Bjelovar län, men det naturliga, kulturella och politiska centrumet i regionen. Staden Bjelovar har ett sammanlagt område på 191,9 km2 och administrativt omfattar 31 bosättningar. Idag har området cirka 42 000 invånare. Välkommen, trevlig semester !!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Matic

Från havet > 50 km
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Bjelovar

Bjelovar  - Vapen Bjelovar är en stad och centrum för Bjelovar län i Kroatien. Det ligger på en stor platå i de södra sluttningarna av Bilogora i nordvästra Kroatien. Det är ett ekonomiskt, kulturellt och politiskt centrum i regionen där 50000 invånare bor. Det är en av de yngsta städerna i Kroatien som bildades 1756 genom beslut av den österrikisk-ungerska kejsarinnan Maria Theresa. En av de intressanta sakerna är att byggdes som en träningsplats och har en ordentlig gatukonstruktionsgata i centrum. Från historiska platser rekommenderar vi att du besöker den barocka katedralen i St. Teresa i Avila, det inbyggda 1700-talet, den största stenpaviljongen i Europa i centralparken och stadsmuseet. På grund av det mycket fruktbara landet och skogarna som är rika kullar i Bilogora bedriver befolkningen främst jordbruk, boskap och skogsbruk. Här är en lång tradition av mjölk- och ostproduktion, så Bjelovar kallas ibland staden ost. Några av de mest populära ostar som produceras här är Bilogorac, Podravac, Dimsi ... I staden kan du hitta boende i välutrustade rum och lägenheter i familjehusen och i det omgivande området kan du hitta boende på gårdar, som erbjuder mycket intressant landsbygdsturism och hälsosam mat. I Bjelovar organiseras intressanta kultur- och underhållningsevenemang som Bjelovar-mässan, Teresiana, BOK-fest, Doku-art och andra. Det gastronomiska erbjudandet i denna region är rikt och mycket varierat och du kommer att njuta av välsmakande och hälsosam mat. Vi inbjuder dig att besöka Bjelovar och de idylliska sluttningarna i Bilogora och koppla av i den frodiga grönska och den friska luften i denna region. Sök efter privat boende i Bjelovar och omgivningen. Lägenheter, rum och fritidshus i Bjelovar och omgivningar. Välkommen till Bjelovar!

Bjelovar Väderprognos
Zoek naar accommodatie in de omgeving van Bjelovar