Lägenheter och privat boende Karin

Karin är en liten turiststad i Zadar län i Kroatien. Det är uppdelat i Gornji och Donji Karin, bara 2 kilometer från varandra, uppdelat av den lilla floden Karišnica. Karin ligger på den södra kusten av djuphavsbukten, som enligt Karin heter Karin havet och intill Novigrad havet. Administrativt tillhör staden Obrovac, som ligger bara cirka 16 kilometer bort, med en befolkning på cirka 1200 invånare. Denna lilla stad har en rik och lång...

Sortera efter:

Lägenheter Anđela

Karin

Från havet 500 m
Kapacitet 11 personer

från 45 €

Lägenhet Lončar

Karin

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

från 30 €

First minute erbjudande

Lägenheter Nina

Karin

Från havet 70 m
Kapacitet 13 personer

från 40 €

Semesterhus Eva

Karin

Från havet 10 m
Kapacitet 7 personer

från 55 €

Lägenheter Dora

Karin

Från havet 300 m
Kapacitet 12 personer

från 40 €

Lägenheter Pesut

Karin

Från havet 300 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenhet Nata

Karin

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenhet A&M

Karin

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

från 45 €

Lägenhet M&K

Karin

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

från 35 €

Lägenheter Stella Maris

Karin

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

från 60 €

Lägenhet Anđić

Karin

Från havet 700 m
Kapacitet 4 personer

från 35 €

Lägenhet Malo more

Karin

Från havet 200 m
Kapacitet 3 personer

från 28 €

Lägenheter Anđela ( Karin)

Tillbringa din semester i en vacker miljö i Karinhavet och de omgivande floderna, känna de positiva effekterna av Medelhavsklimatet, botande lera och frisk luft från Velebit på din hälsa.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Anđela

Från havet 500 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 45 €

Lägenhet Lončar ( Karin)

Vi har 3 nya lägenheter att hyra till överkomliga priser. Varje lägenhet har eget kök, badrum och terrass.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lončar

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Nina ( Karin)

DONJI KARIN är en lugn utväg, perfekt för vila och strandaktiviteter. Dess turistby på cirka 300 hus, placerad i omgivningar i tall och ek, som med en blandning av Medelhavet och kontinentalt klimat ger känslan av ren och naturlig miljö. Bay som kallas KARIN SEA är ett område med fina stränder som är perfekta för barn (milt tillvägagångssätt, grunt, varmt och rent vatten, många nyanser, tillhandahållna av tallar). Bredvid stranden ligger ett område med botande lera som vissa människor tillämpar och som de säger hjälper det avsevärt till att läka reumatiska sjukdomar och traumatiska skador. Inom 30 km ligger ZADAR, PAKOŠTANE, NIN, ZATON, BIOGRAD, KRKA WATERFALLS, NATIONAL PARK PAKLENICA, ZRMANJA RIVER CANYON ... vackra utflykter mål. Motorvägsavstånd bara 15 km. Den internationella flygplatsen (Zadar-Zemunik) ligger bara 20 km bort. I den här miljön placeras NINA APARTMENTS. Bara 70 m från stranden och med underbar utsikt över havet och berget Velebit ger perfekt atmosfär. Två nästan identiska lägenheter: GRÖN och BLÅ är på 40 m2: var och en består av sovrum, badrum, vardagsrum med välutrustat kök och bred terrass. Det finns WI-FI, luftkonditionering, tvättmaskin och diskmaskin ... Rött lägenhet! Lägenhet på bottenvåningen har en enorm 60m2 inhägnad terrass med havsutsikt. Består av två sovrum, kök, matsal, badrum. Det finns WI-FI, luftkonditionering, sat-TV och tvättmaskin ... Varje lägenhet har separat parkering, ingång, havsutsikt och havssida. Eldstad för grillplats placeras i trädgården och den är tillgänglig för alla gäster. Hyran är för lägenheten per dag (för max 2 personer, 10 euro plus för extra person): GRÖN och BLÅ (2 + 2) - 01.06.-30.09. 50 euro. RÖD (4 + 1) - 01.06.-30.09. 60 euro. Utom högsäsong: 40 euro per dag för Green and Blue lägenhet och 50 euro per dag för Red lägenhet !!! Bokningsavgift är på min. 3 dagars hyra, vila ska betalas vid ankomst. CHEK IN: från 14 timmar CHEK OUT: till 09 h NINA APARTMENTS VÄLKOMMEN !!!!!!!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Nina

Från havet 70 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Eva ( Karin)

Huset ligger i Crna Punta, 10 m från havet. Huset är luftkonditionerat. Huset är utsökt inrett med allt som behövs för att njuta av din semester. Två sovrum och ett vardagsrum med kök och matsal. Stor fullt utrustad balkong med grill. Trädgården är utrustad med saker för barn. En lugn plats, perfekt för en familjesemester. Det finns kaféer, restauranger och marknader i närheten. Stäng är den indiska byn, forsränning och många fler intressanta saker att besöka - det finns naturligtvis de närliggande städerna (Biograd, Zadar). Husdjur är tillåtna.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Eva

Från havet 10 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 55 €

Lägenheter Dora ( Karin)

Välkommen till lägenheter Dora. Vi hyr två separata lägenheter, nybyggda (första säsongsenergibevis B) som ligger i Gornji Karin, nära Zadar och Novigrad. Apartmans har utsikt över havet och Velebit, och de ligger 250 meter från stranden. Varje apartman har 60 m2 och en separat ingång. De är utrustade med högkvalitativt inredning: vardagsrum, kök, två sovrum, eget badrum med dusch och korridor. Apartmans har luftkonditionering, Wi-Fi, satellit-TV, kylskåp, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, bestick och drickning. En lägenhet har en terrass och balkong. Helt gården är stenlagd med naturlig 1: a klassens sten. På gården finns två stenbord med ekbänkar, plattform för barnpool, två stora spett (grill) med ett skrivbord, inom en stor parkering. Gornji Karin är en liten by som ligger längs Karinsko havet (i Adriatiska havet). Det finns och stora städer som: Zadar, Sibenik, Vir, Nin, Vodice, Zaton och etc. Även i närheten finns nationalparker som Krka, Paklenica, Cerovacke grottor, Velebit naturpark, Vransko sjön lämpad för fiske, kanot av Krka floden och canyon av Zrmanja floden som är lämplig för forsränning. Det finns också ett franciskansk kloster från den 15: e st. och Karišnica floden som strömmar in i Karinskosjön, stenfabriker, vattenfall, floder och vitt, naturläkande lera (svavel). Bara för varsel, Karin ubåt delarna är täckta med lera, som används för olika reumatiska sjukdomar. Platsen är också känd för sina medicinska växter. Velebit (berg), hav och tallar ger oss ett utmärkt klimat (det finns inga fabriker i närheten) så luften är mycket ren. I närheten finns cykelvägar, restauranger, affärer, lägenheter och postkontor. Priset per dag är 60 eur. Priset inkluderar sängar, sängkläder, handdukar, disk, kökshanddukar, parkering, grill. Priset inkluderar inte lokal skatt som är 4 kn per person, för barn från 12-18 år är 2 kn och barn upp till 12 år betalar inte skatten. För all information email: apartmanidora74@gmail.com eller mobiltelefon: 00385 91 7555512.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dora

Från havet 300 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Pesut ( Karin)

Våra lägenheter ligger i en liten stad som är idealisk för avkoppling. Helt nya och vackert utrustade lägenheter, som du kan se i bilderna. Gratis parkering, båt förtöjning och wifi. Nära vårt hus är Paklenica National Park för vandring, National Park Zrmanja för forsränning. Zadar och Biograd ligger bara 20 minuter bort om du är intresserad av nattlivet. Kind hostst står till din tjänst för ytterligare önskningar. Vi förväntar dig. Vänliga hälsningar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Pesut

Från havet 300 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Nata ( Karin)

VRULJE, Gornji Karin Vrulje (vid stranden av Karinhavet i Zadar Riviera) är en trevlig och lugn plats, perfekt för turister som vill ha en lugn semester. Huset ligger bara 200 meter från mještanska vackra stränder och 800 meter från den mer attraktiva turiststranden i Karin där du kan hitta ett postkontor, flera affärer, restauranger, kaféer och hushållsprodukter, såsom som vin, fisk och olivolja. Den rymliga lägenheten har två sovrum, ett mysigt vardagsrum (med extra bäddsoffa för två personer om det behövs) med kök, badrum och en ganska stor terrass med utsikt över havet där du kan njuta av de varma sommarkvällarna. Lägenheten är utrustad med luftkonditionering, elspis, kylskåp och frys, mikrovågsugn, kaffebryggare, LCD, Wi-Fi, grill och fri parkering på gården. Vrulje och Karin Bay är kända för sin medicinska havslam med terapeutiska effekter på reumatiska, muskel-, hud- och andra sjukdomar. Det finns många möjligheter till sport och äventyrsresor på detta område, som cykling eller njut av vattensporter som vindsurfing eller fiske i bukten. Vandrare kan utforska skönheten i nationalparken Velebit (15 km). River Zrmanja (10 km) med en vacker kanjon och vattenfall idealisk för forsränning eller paddling. Platsen är bra för en lugn semester och för aktiv rekreation. Bara 30 km från Zadar (kulturella och turistattraktioner: Donatyrkyrkan, hälsning till solen, antikvitetsmuseet och liknande.)

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Nata

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet A&M ( Karin)

Lägenheten ligger på första våningen i husen byggd i en liten lugn by som är idealisk för vila och avkoppling. Ren hav, sandstrand och nära Zadar, Biograd n / m, nationalparker Paklenica, Zrmanja, Krka ger honom en extra bekvämlighet. Solnedgången från terrassen vid solnedgången ger dig en speciell charm. Som vår gäst får du en parkeringsplats i garaget, gratis internet och leende värdar. Därför finns det ingen anledning att vi inte posjetit. Hälsningar

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet A&M

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 45 €

Lägenhet M&K ( Karin)

Lägenhet: m & k, övre våningen i ett familjehus, två sovrum fullt möblerad, stor terrass med utsikt över havet och stranden. Två rum med 3 sängar, vardagsrum med kök, badrum med toalett (dusch), terrass utrustad med gunga samt bord och trädgårdsstolar, mobilgrill.Köp och förberedelser för biljettförsäljning

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet M&K

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Stella Maris ( Karin)

Lägenheterna Stella Maris ligger på ett lugnt och litet ställe Karin Gornji, inte långt från Zadar (35 km), Biograd na moru (30 km), Zrmanja (20 km), Nationalpark Krka (40 km). Vi erbjuder dig två sviter, på bottenvåningen och på första våningen .. Båda lägenheterna är rymliga, 76 m2 (2 sovrum), med innergård och terrasser. Luftkonditionering (första våningen), wi-fi, tvättmaskin, grill på gården, parkeringssäkrad Lägenheter är borta från stranden (cca 170 m) några minuters promenad, sandstrand. Vårt specialitet är den omgivande naturen, en utmärkt blandning av hav, berg och flod, medicinsk lera ... Våra gäster är mestadels familjer med barn, men också äventyrare, cyklister och naturälskare ..

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Stella Maris

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Anđić ( Karin)

Lägenhet Anđić ligger i en lugn del av bosättningen, 700m från centrum av Gornji Karina och den största stranden. Det ligger på bottenvåningen i släkthuset. Den har en egen terrass med havsutsikt och vacker solnedgång. Lägenheten har 1 sovrum med dubbelsäng och 1 separat säng (barnsäng tillgänglig vid behov). Vardagsrummet är anslutet till ett fullt utrustat kök. Det finns en bäddsoffa i vardagsrummet. Komplett med dusch, tvättmaskin. Handdukar och sängkläder ingår i priset och byts en gång i veckan eller vid behov. Wifi och luftkonditionering ingår också i priset. Rökning är inte tillåten-utom på terrassen. Inga husdjur är tillåtna. Turistskatt ingår i priset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet  Anđić

Från havet 700 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Malo more ( Karin)

Lägenhet 2 + 1 200 meter från stranden vid världens minsta hav. En utmärkt strand för barn och icke-simmare. Det varma havet med skuggan av träd på stranden, stranden mot söder så att det är möjligt att simma hela dagen. Šušnjar 1 är en liten turistort med bara 140 hus som ligger bredvid Karinsky havet. Förutom bad är det också lämpligt för fiske, dykning och vattensporter. Njut av kvällspromenaderna på orten och den vackra utsikten över havet och de omgivande platserna: Karin Gornji, Karin Donji, Vrulje och Attachment. Om du vill ha en lugn semester är detta rätt plats för dig! Glöm inte forsränning vid floden Zrmanja, såväl som en rundtur i Zrmanjas kanjon, källorna till floden Karešnica, Jankovic's Noise, Zadar, Benkovac, Obrovac, Biograd na Moru eller flera öar, allt inom ungefär en timmes bil . För dig som har hälsoproblem finns det en läkande lera som visar sig hjälpa dig.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Malo more

Från havet 200 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 28 €

Turistguide - Karin

Karin  - Vapen Karin är en liten turiststad i Zadar län i Kroatien. Det är uppdelat i Gornji och Donji Karin, bara 2 kilometer från varandra, uppdelat av den lilla floden Karišnica. Karin ligger på den södra kusten av djuphavsbukten, som enligt Karin heter Karin havet och intill Novigrad havet. Administrativt tillhör staden Obrovac, som ligger bara cirka 16 kilometer bort, med en befolkning på cirka 1200 invånare. Denna lilla stad har en rik och lång historia, vilket bevisas av resterna av en romersk amfiteater Corinium. Invånarna i Karin var huvudsakligen engagerade i traditionella aktiviteter; inom jordbruk, boskap och vinproduktion. Idag är turism och turisttjänster huvudaktiviteten. Boende för besökare i detta område erbjuds uteslutande i privata lägenheter, rum och fritidshus. Värdar med sin gästfrihet och artighet försöker göra varje gästsemester trevlig och sorglös. Staden har en väl underhållen strand och bildar i vissa delar av kusten ett slam som läker lera, som i allt högre grad används för terapeutiska ändamål och för den framtida utvecklingen av hälsoturism. I det omgivande området finns det ett antal naturliga sevärdheter som är värda att besöka. En av dem är kanjonen i floden Zrmanja, sedan vattenfallen vid floden Bijela och naturparken Velebit. Kontakta ägarna till billigt boende i Karin, spara upp till 40% och koppla av i detta lilla, tysta och dolda hörn av Dalmatien och Adriatiska havet. Privat boende i Karin. Välkommen till Karin!

Karin Väderprognos