Lägenheter och privat boende Obrovac

Obrovac är en liten stad i länet Zadar i Kroatien. Det ligger i en vacker kanjon vid floden Zrmanja, 12 km från dess sammanflytning med havet och 45 kilometer öster om staden Zadar. Det utvecklades vid korsningen till Zadar, Šibenik och Knin, vid foten av Velebitberget. Dagens bosättning Obrovac utvecklades runt den medeltida fästningen på kullen, och i dokumenten nämndes den först på 1500-talet som Obrouec. Det var i besittning av Krbava-prinserna...

Sortera efter:

Lägenhet Ada

Obrovac

Från havet 35 km
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenhet Ada ( Obrovac)

Vårt erbjudande består av två lägenheter. Lägenheten har en separat ingång, vardagsrum, sovrum med dubbelsäng, badrum och pentry och en terrass. En annan lägenhet har 3 sovrum: 1 dubbelrum, 2 med fyra sovrum, ett gemensamt badrum och pentry och balkong.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Ada

Från havet 35 km
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Obrovac

Obrovac  - Vapen Obrovac är en liten stad i länet Zadar i Kroatien. Det ligger i en vacker kanjon vid floden Zrmanja, 12 km från dess sammanflytning med havet och 45 kilometer öster om staden Zadar. Det utvecklades vid korsningen till Zadar, Šibenik och Knin, vid foten av Velebitberget. Dagens bosättning Obrovac utvecklades runt den medeltida fästningen på kullen, och i dokumenten nämndes den först på 1500-talet som Obrouec. Det var i besittning av Krbava-prinserna Kurjaković fram till 1500-talet då det ockuperades av turkarna. Sedan börjar en turbulent period för Obrovac, som flera gånger erövrades och plundrades. Efter det slutgiltiga avslutandet av det turkiska hotet på 1700-talet utvecklades platsen långsamt. Idag är det en pittoresk liten stad som lockar fler och fler besökare, främst på grund av den naturliga skönheten i floden Zrmanja, där du kan njuta av forsränning, kajakpaddling och simning i denna vackra rena och klara flod. Novigrad och Karin havet, två vackra havsvikar ligger bara tio kilometer bort, så det är möjligt att simma och sola på sina vackra stränder. Obrovac har ett rikt utbud av kulinariska läckerheter, som inkluderar lamm och get kokta, rostade, bakade eller grillade, ost, bas och munkar. Besök Obrovac, denna lilla pittoreska dalmatiska stad och tillbring en semester i lugn och ro och oförstörd natur. Sök efter billiga lägenheter, rum och fritidshus att hyra i Obrovac. Kontakta direkt ägare av privat boende och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Obrovac!

Obrovac Väderprognos