Lägenheter och privat boende Lošinj - Veli Lošinj

Veli Lošinj är en liten östad i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger i en liten vik på den sydöstra sidan av ön Lošinj. Det är den näst största staden på ön Lošinj med 900 invånare. Administrativt är det en del av Mali Lošinj. Det nämndes först på 1300-talet under namnet Velo Selo, eftersom det då var en större bosättning från Mali Lošinj (Malo Selo), men Mali Lošinj utvecklades historiskt snabbare, så situationen...

Sortera efter:

Lägenhet Amaryllis residence

Lošinj - Veli Lošinj

Från havet 100 m
Kapacitet 3 personer

från 40 €

Lägenhet Amaryllis residence ( Lošinj - Veli Lošinj)

Familjebolaget Amaryllis ligger i Rovenska, ett lugnt område i Veli Losinj, precis ovanför den pittoreska fiskehamnen och bara en kort promenad från den vackra stenstranden, restauranger, butiker och parkering i närheten. Omgiven av olivlundar och tallar, bort från bruset, är det den perfekta platsen att vila i lugn och ro, vakna upp till ljudet från syrsor, havets mumling, doftträd och aromatiska örter. Inom bostaden finns det ett litet familjdykcenter med en speciell service för våra gäster. Prova dykning med en instruktör, privata dyk, dykningskurser, snabbbåtsresor ... alla kan vara ett roligt tillägg till din semester eller bara vill upptäcka nya färdigheter om du är ett äventyrligt spöke. I alla fall, som vår gäst hittar du individuell tillgång, flexibilitet och naturligtvis rabatterade priser.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Amaryllis residence

Från havet 100 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Lošinj - Veli Lošinj

Lošinj - Veli Lošinj  - Vapen Veli Lošinj är en liten östad i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger i en liten vik på den sydöstra sidan av ön Lošinj. Det är den näst största staden på ön Lošinj med 900 invånare. Administrativt är det en del av Mali Lošinj. Det nämndes först på 1300-talet under namnet Velo Selo, eftersom det då var en större bosättning från Mali Lošinj (Malo Selo), men Mali Lošinj utvecklades historiskt snabbare, så situationen är nu omvänd och namnen på städerna förblev oförändrade . Veli Lošinj utvecklades gradvis runt den romanska kyrkan St. Nicholas, som har uppgraderats och utvidgats under århundraden. Genom historien var invånarna i Veli Lošinj främst engagerade i jordbruk, boskap och fiske, men idag är situationen ganska annorlunda, och turismen är den viktigaste ekonomiska aktiviteten tack vare en unik blandning av frodig och varierad medelhavsvegetation och gynnsamt mikroklimat av ön Lošinj. Vänliga värdar erbjuder bekvämt och prisvärt boende i lägenheter och rum i sina hem. Under soligt väder kan du tillbringa dagar på vackra stränder som Rovenska, som ligger i den homonyma lilla viken, Timi-stranden eller på stranden i Punta som har blå flagga. På denna strand kan du hitta en mängd olika restauranger, sport- och nöjesfaciliteter. Dykcentret är öppet året runt, så du kan utforska det intressanta och rika undervattnet i skärgården Lošinj. Aktiva semesterälskare kommer säkert att njuta av de många vandringsleder och cykelleder som leder genom den täta tallskogen till det vackra lusthuset och små vikar. Vi rekommenderar Lungo Mare-strandpromenaden som förbinder Veli Lošinj och Mali Lošinj, som ligger bara 3 km bort. Vi rekommenderar också att du besöker utbildningscentret Plavi svijet som är aktivt engagerat i skyddet av det marina livet och ett stort antal delfiner som bor här. Du har också möjlighet att se dem i organiserad panoramabåt. Besök Veli Lošinj, denna intressanta lilla stad på ön Lošinj som kommer att ha en gynnsam effekt på din fysiska, mentala och andliga hälsa. Sök efter privat boende i Veli Lošinj. Lägenheter, rum och fritidshus att hyra i Veli Lošinj. Välkommen till Veli Lošinj!

Lošinj - Veli Lošinj Väderprognos