Lägenheter och privat boende Lošinj - Nerezine

Nerezine är en liten fiske- och turistby på ön Lošinj i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger på norra sidan av ön vid foten av kullen Osoršćica nära Osor och bron som förbinder ön Cres med Lošinj. Administrativt är det en del av Mali Lošinj och har en befolkning på 400 invånare. Nerezine nämns först på 1300-talet när det ägs av adelsfamiljer från det närliggande Osor. På 1500-talet i Nerezine byggdes ett fransiskanerkloster...

Sortera efter:

Lägenheter Branko

Lošinj - Nerezine

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

från 42 €

Lägenheter Berto

Lošinj - Nerezine

Från havet 200 m
Kapacitet 15 personer

från 41 €

Lägenheter Branko ( Lošinj - Nerezine)

Anläggningen var 9 år gammal. Avstånd från havet 70 m från centrum 80 m från snabbköpet 150 m. Alla lägenheter är utrustade med TV och internet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Branko

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 42 €

Lägenheter Berto ( Lošinj - Nerezine)

Berto Apartments ligger i ett familjehus i byn Nerezine, 17 km från Mali Losinj, den största öbyn. Nerezine ligger vid havet och under berget Osorscica där du kan vandra. Platsen är tyst och bekväm för din vistelse, vimlar med rent hav och många bekvämligheter, vackra vikar och små autentiska butiker, post, marina, restauranger och kulturella evenemang. Vårt boende erbjuder dig tre lägenheter: lägenhet för 2 personer, lägenhet för 4-5 personer och lägenhet för 6-8 personer. På gården finns säker parkering för din bil. Grill i trädgården på mantelpiece. Ägare är engagerade i fiske, så varje dag kan du köpa färsk fisk.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Berto

Från havet 200 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 41 €

Turistguide - Lošinj - Nerezine

Lošinj - Nerezine  - Vapen Nerezine är en liten fiske- och turistby på ön Lošinj i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger på norra sidan av ön vid foten av kullen Osoršćica nära Osor och bron som förbinder ön Cres med Lošinj. Administrativt är det en del av Mali Lošinj och har en befolkning på 400 invånare. Nerezine nämns först på 1300-talet när det ägs av adelsfamiljer från det närliggande Osor. På 1500-talet i Nerezine byggdes ett fransiskanerkloster med en kyrka av St. Francis och ett mindre slott för att försvara mot piratattacker, vilket är värt att besöka. Byn utvecklades gradvis från landsbygdens samhälle till fiske- och havsuppgången med varvet, som fortfarande är igång. Nerezine har också nybyggd småbåtshamn som kommer att bidra till det extra turisterbjudandet i området. Boende i Nerezine finns i två välutrustade läger, flera små familjehotell och i många privata lägenheter, rum och fritidshus. Du kan tillbringa en dag på flera små stenstränder som är kopplade till kuststigspåret. Den mest kända är den i viken Galboka, sedan stranden från lägret Lopari som har duschar, en lekplats för barn och en kaffebar och som är idealisk för familjer med små barn. Aktiva semesterälskare kommer säkert att njuta av att klättra till öns högsta topp, St. Mikula, 557 meter över havet. Toppen erbjuder en vacker panoramautsikt över hela ön Lošinj och Kvarner. Om du gillar nattliv eller kultur- och underhållningsevenemang rekommenderar vi att du åker till Mali Lošinj, som ligger bara 15 kilometer från Nerezine. Besök Nerezine på Lošinj och tillbringa en lugn och trevlig familjesemester i denna idylliska lilla fiske- och turiststad. Sök efter billigt privat boende i Nerezine. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus i Nerezine och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Nerezine!

Lošinj - Nerezine Väderprognos