Lägenheter och privat boende Ilovik

Ilovik är en liten ö i Adriatiska havet i Kroatien. Det ligger i Lošinj skärgård och ligger bara en kilometer söder om ön Lošinj. Namnet kommer från leran, den jordtyp som råder på ön. Den enda bosättningen på denna lilla ö kallas också Ilovik, som administrativt tillhör Mali Lošinj. Bredvid Ilovik finns en liten, obebodd ö St. Petar på vilken det finns en lokal kyrkogård. Ön St. Petar är åtskild från Ilovik med 2,5 km lång...

Utvalda lägenheter och privata boende i Ilovik

Sortera efter:

Lägenheter Seaview Ilovik

Ilovik

Från havet 200 m
Kapacitet 11 personer

från 80 €

Lägenheter Romana

Ilovik

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 55 €

Lägenhet Ilovik 154

Ilovik

Från havet 200 m
Kapacitet 8 personer

från 110 €

Lägenheter Seaview Ilovik ( Ilovik)

Lyxig lägenhet 4 ****, med 2 stora sovrum, 2 badrum och stort vardagsrum. Vackra stora fönster med utsikt över havet och trädgården. Tyst och avkopplande område. Fullt utrustad med nya apparater som diskmaskin, tvättmaskin och annat. Gästerna kan använda satellit-TV och Wi-Fi gratis. Varje lägenhet har Ists egen balkong.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Seaview Ilovik

Från havet 200 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Romana ( Ilovik)

Lägenheten ligger precis vid vattnet. Den har 2 mindre sovrum, kök, matsal och badrum. Du kan sitta på din Terasse avslappnande titta på vattensidan eller yust hoppa i vattnet som är 5 meter från dig. Området är trevligt och nära stränder, barnpark och centrum också. Island Ilovik sitter nära Island Mali Lošinj. Det är välkänt för sitt kristallklara vatten och oförskämd natur. Den har vackra små vikar med gömda stränder runt ön. Det är bra för famillys eftersom det finns inga bilar på ön. På Ilovik kan gästerna njuta av vacker natur, park för chilldren, vattenaktiviteter, 5 fina restauranger, taxi båttjänster som kan ta dig för åka och simma och många andra aktiviteter i naturen. Resetips: Om du kommer med bil. Bilar parkeras på parkering som är gjord för cisterner i Ilovik, och det är på en del av Island Lošinj som ligger närmast Island Ilovik, 5 min båttur. Båten har Regullar Line Ilovik-Mrtvaška 4 gånger om dagen. Du kan också använda taxi båt som patrullerar på mellan perioder. Island Ilovik är ansluten till Mali Lošinj 4 gånger om dagen med en tur som varar 20 min och ser så här ut: Mali Lošinj - Bil taxa-Mrtvaška (parkering) - båttur Ilovik. Till Ilovik Du kan komma under hela året direkt från City Rijeka med Katamaran Rijeka-Ilovik-Mali Lošinj. På sommaren kan du också använda Katamaran från staden Zadar Zadar-Ilovik-Mali Lošinj-Pula (på onsdag och lördag). Närmaste flygplatser är Zadar, Krk (ner Rijeka) och Pula. Ser fram emot ditt besök!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Romana

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 55 €

Lägenhet Ilovik 154 ( Ilovik)

Lägenhet Ilovik 154 är en 3-rumslägenhet för 6 + 2 personer. Lägenheten ligger på den lilla men vackra ön Ilovik nära Lošinj. Det finns inga bilar på ön, så du kan njuta av lugnet och utforska naturen och stränderna runt ön. Lägenheten är helt ny (2018) och utrustad med luftkonditionering, plattskärms-tv och wi-fi. Den har ett fullt utrustat kök och två badrum. Husdjur är tillåtna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Ilovik 154

Från havet 200 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 110 €

Turistguide - Ilovik

Ilovik  - Vapen Ilovik är en liten ö i Adriatiska havet i Kroatien. Det ligger i Lošinj skärgård och ligger bara en kilometer söder om ön Lošinj. Namnet kommer från leran, den jordtyp som råder på ön. Den enda bosättningen på denna lilla ö kallas också Ilovik, som administrativt tillhör Mali Lošinj. Bredvid Ilovik finns en liten, obebodd ö St. Petar på vilken det finns en lokal kyrkogård. Ön St. Petar är åtskild från Ilovik med 2,5 km lång och 300 m bred kanal. De första invånarna i Ilovik kom från det närliggande Lošinj på 1100-talet, som arbetade på marken för det före detta benediktinska klostret från ön St. Petar. Ilovik byggdes på 1700-talet, parallellt med utvecklingen av Mali Lošinj och Veli Lošinj, men idag har det bara hundra invånare som bedriver fiske, fåravel och nyligen inom turism. Ilovik är väl anslutet med färjelinje från Rijeka och Mali Lošinj, och det besöks av många utflyktsbåtar. Boende på denna lugna ö erbjuds endast i privata lägenheter, rum och fritidshus. Ilovik kallas också öens blommor eftersom den på sommaren är full av blommande oleander, palmer, rosor och unika eukalyptusar. Den vackra sandstranden Paržine ligger på den sydöstra sidan av ön, vilket ger dig verkligt nöje med det kristallklara havet. Ön har en butik, postkontor, bageri, konditori och flera restauranger där du kan prova några av de lokala delikatesserna. Vi inbjuder dig att tillbringa en semester på denna lugna lilla ö, perfekt för att ladda batterier långt borta från smog och folkmassor. Sök efter billigt privat boende på ön Ilovik. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus och spara upp till 40% på höga byråprovisioner. Välkommen till ön Ilovik!

Ilovik Väderprognos