Lägenheter och privat boende Lovinac

Lovinac är en liten plats och centrum för kommunen i Lika-Senj län. Det ligger i sydöstra delen av Lika och det största kroatiska karstfältet, Lika-fältet. Kommunen Lovinac har 10 bosättningar (Gornja Ploča, Kik, Ličko Cerje, Lovinac, Raduč, Ričice, Smokrić, Sveti Rok, Štikada, Vranik) med en total befolkning på drygt 1000 invånare. Befolkningen är traditionellt engagerad i jordbruk (odling av Lika-potatis) och boskap. Nyligen har...

Sortera efter:

Semesterhus Lucija

Lovinac

Från havet 30 km
Kapacitet 6 personer

från 70 €

Semesterhus Velebit lodge

Lovinac

Från havet 35 km
Kapacitet 8 personer

från 180 €

Semesterhus Lucija ( Lovinac)

Semesterhus Lucija ligger på en lugn plats Lovinac i Lika. Huset består av 2 sovrum, kök, vardagsrum och badrum med dusch. Vi är 1 kilometer från rodelbanan Cvituša, 45 minuter från Plitvicesjöarna, 45 minuter från Zadar, 10 minuter från motorvägsavfarten Sveti Rok med bil. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Lucija

Från havet 30 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 70 €

Semesterhus Velebit lodge ( Lovinac)

Letar du efter rekreation? Då är Velebit Lodge rätt plats för dig. Detta moderna hus med 3 sovrum, jacuzzi och öppen spis välkomnar dig vid foten av Velebit-bergen, alldeles intill korrespondentens naturpark. Stugan rymmer 8 personer i 3 sovrum och en utdragbar bäddsoffa i vardagsrummet. Varje sovrum har 2 enkelsängar, som kan användas som enkelsängar eller sättas ihop för att ha en dubbelsäng. I masterbedroom finns en stor terrass och ett eget badrum med badkar. Det andra sovrummet har en balkong med utsikt över velebit bergen. Bredvid det tredje sovrummet finns ett badrum med dusch. Det tredje badrummet med dusch ligger på bottenvåningen. Stort vardagsrum med soffa, TV, internet, öppen spis, utgång till täckt terrass, matbord, mycket välutrustat öppet kök. Du kan använda den stora trädgården, bubbelpoolen (50 EUR tillägg för användning) med solstolar, parasoll och uteplatsen. Huset har också ett garage för två bilar. Velebit lodge ligger mitt i den vackra naturen med utsikt över de imponerande Velebit-bergen. Idealiskt beläget för att gå en promenad, för mountainbiketurer, vandring, fiske eller bara koppla av. Nationalparken Plitivice ligger bara 70 km, Zadar 65 km och den första stranden vid Adriatiska havet 35 km bort. Du har flera restauranger (3 km / 7 km) och en liten livsmedelsbutik i närheten. Fler butiker hittar du i Gracac (20 km) eller Gospic (32 km).

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Velebit lodge

Från havet 35 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 180 €

Turistguide - Lovinac

Lovinac  - Vapen Lovinac är en liten plats och centrum för kommunen i Lika-Senj län. Det ligger i sydöstra delen av Lika och det största kroatiska karstfältet, Lika-fältet. Kommunen Lovinac har 10 bosättningar (Gornja Ploča, Kik, Ličko Cerje, Lovinac, Raduč, Ričice, Smokrić, Sveti Rok, Štikada, Vranik) med en total befolkning på drygt 1000 invånare. Befolkningen är traditionellt engagerad i jordbruk (odling av Lika-potatis) och boskap. Nyligen har turismen utvecklats tack vare sin naturliga skönhet, berg, rena floder och sjöar, orört landskap, hälsosam mat och många olika typer av medicinska och aromatiska växter. Den största naturliga attraktionen är Velebit Nature Park och Velebit Mountain, som stiger över Lika i längden på 145 km. Omedelbart över Lovinac stiger de högsta Velebit-topparna, Sveto Brdo (1753 m över havet) och Babin Vrh (1744 m över havet). Hela området är perfekt för alla som älskar natur, frisk luft och aktiva semestrar. Hela området är också förbundet med fyra cykelvägar, och många vandringsleder leder till Velebit-topparna. Andra intressanta platser i detta område inkluderar naturliga (karst) och konstgjorda sjöar Štikada och Sveti Rok, sedan Japod-forten: Cvituša och Rukavinska gradina, det turkiska tornet i Vranik, Zdunić-tornet i Smokrić från 1744 och Travić-kvarnen i Lovinac från 1800-talet. En mycket intressant händelse - Lika Potato Day, hålls traditionellt i slutet av september i Lovinac. Förutom potatis är den traditionella produkten i denna region Lika-ost, som du kan köpa på många familjejordbruk. På grund av närheten till motorvägen Zagreb-Split är hela området mycket tillgängligt, och havet och de första stränderna är bara 40 kilometer eller cirka 20 minuters bilresa. Du kan hitta boende uteslutande i privata lägenheter, rum och fritidshus där du kommer att vara värd för vänliga värdar. Besök Lovinac, Lika och upptäck hemligheterna i detta ännu oupptäckta hörn av Kroatien och upplev den orörda skönheten i livet i naturen under Velebit, så nära havet.

Lovinac Väderprognos
Zoek naar accommodatie in de omgeving van Lovinac