Lägenheter och privat boende Tribanj

Tribanj är en liten bosättning som ligger i Velebit-kanalen vid foten av Velebit-bergskedjan. Det ligger bara tio kilometer norr om Starigrad Paklenica, som den administrativt tillhör. Tribanj - Kruščica, Šibuljina och Sv. Marija Magdalena är mycket små fiske- och turistorter i de djupa vikarna i den nordvästra delen av Paklenicas riviera. Invånarna i dessa små bosättningar var ursprungligen engagerade i fiske, men med utvecklingen av...

Sortera efter:

Lägenheter Duboka Kruščica

Tribanj

Från havet 10 m
Kapacitet 15 personer

från 40 €

Lägenheter Vila Kata

Tribanj

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

från 40 €

Lägenhet Jako

Tribanj

Från havet 300 m
Kapacitet 12 personer

från 70 €

Lägenheter Duboka Kruščica ( Tribanj)

Ett hus med tre lägenheter i Tribanj Krušcica, nära Starigrad Paklenica (ca 12 km från Starigrad Paklenica). Beläget 30 km från avfarten från motorvägen Zagreb-Split. Det ligger 13 km från nationalparken Paklenica, en plats känd bland klättrare. 60 km från Zadar, historisk och kulturell stad i södra Kroatien. Huset har tre nya lägenheter, för 4-6 personer. Den ligger 40 m från stranden, lugnt och naturligt. Denna del av Kroatien är känd för sin orörda skönhet och unik atmosfär. Denna plats är idealisk för dem som älskar bergen och havet. Lägenheterna är bekväma, moderna och välutrustade. Alla rum har luftkonditionering, satellit-TV. Våra kunder kan räkna med vår vänskap och villighet att hjälpa när som helst under din vistelse.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Duboka Kruščica

Från havet 10 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Vila Kata ( Tribanj)

Villan har två stora och bekväma nya lägenheter för stora familjer eller fler personer. Lägenhet 1 är lämplig för 4-6 personer ligger på norra sidan. Den består av ett kök, vardagsrum, sovrum och badrum. Lägenhet 2 är lämplig för 6-8 personer som vetter mot havet med utsikt över stranden. Den består av ett kök, vardagsrum, två sovrum och ett badrum. Köken är utrustade med bestick och köksredskap, ugn, juicepress, mixer, vattenkokare och vattenkylare. Användningen av internet och luftkonditionering. Badrummen har dusch. Preseason pris Per person 20 euro. Pris för säsongen: Per person 30 euro. I närheten av nationalparken Starigrad Paklenica är idealisk för utflykter och vandrare och de som vill ha det och kan bli. Välkommen vi ser fram emot att träffa dig !!!!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vila Kata

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Jako ( Tribanj)

Kan du inte bara lyssna på stadsbrus och leva i en livlig vardag? Unna dig en semester du förtjänar och njut av i det vackra blå havet, känna vinden, lukten av tallar och solens strålar i ansiktet :) Upplev den oförglömliga charm i en liten fiskeby vid foten av Velebitkanalen, badad vid havets vågor och ger dig de perfekta minnen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Jako

Från havet 300 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 70 €

Turistguide - Tribanj

Tribanj  - Vapen Tribanj är en liten bosättning som ligger i Velebit-kanalen vid foten av Velebit-bergskedjan. Det ligger bara tio kilometer norr om Starigrad Paklenica, som den administrativt tillhör. Tribanj - Kruščica, Šibuljina och Sv. Marija Magdalena är mycket små fiske- och turistorter i de djupa vikarna i den nordvästra delen av Paklenicas riviera. Invånarna i dessa små bosättningar var ursprungligen engagerade i fiske, men med utvecklingen av turism erbjuder de nu lägenheter och rum som en del av privat boende. Tribanj är en idealisk plats för en lugn familjesemester omgiven av naturen. Det finns ingen massturism, trafik eller för många människor även i mitten av sommarsäsongen. Havet är mycket rent och det är ett riktigt nöje att simma i Adriatiska havet med utsikt över den vackra ön Pag. Från Tribanj finns det bergsväg till Ljubotić, en idyllisk by på Velebit-berget där du kan se och uppleva det traditionella sättet att leva. I närheten ligger också den berömda nationalparken Paklenica, som kommer att glädja alla naturälskare med sin rena luft, bergsklimat och imponerande stenar. Tillbringa din semester i en mycket lugn miljö i den lilla byn Tribanj och boka din perfekta lägenhet, rum eller semesterhus direkt med ägarna av boende. Välkommen till Tribanj!

Tribanj Väderprognos