Lägenheter och privat boende Slavonski Brod

Slavonski Brod är huvudstaden i Brod-Posavina län i Kroatien. Beroende på storlek och vikt är det den näst viktigaste staden i Slavonia precis bakom Osijek. Det ligger på Sava-flodens norra strand, på gränsen till Bosnien och Hercegovina och har mer än 60 000 invånare. Det är en viktig trafikkorsning, där passerar viktiga internationella vägar, järnvägs- och flodrutter som förbinder västra och sydöstra Europa. Bosättningarna i denna...

Sortera efter:

Rum Levicki

Slavonski Brod

Från havet 10 km
Kapacitet 17 personer

på förfrågan

Rum Kolonija

Slavonski Brod

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Rum Magnus

Slavonski Brod

Från havet 10 km
Kapacitet 19 personer

på förfrågan

Rum Levicki ( Slavonski Brod)

Levicki rum ligger i gågatan i centrum av Slavonski Brod, på ett diskret läge som ligger bara några meter från torget naljepšeg i Kroatien. Rum Levicki har högkvalitativa interiörer och tjänster som ger den bästa komforten för utmattning. I fem bekväma rum i vårt erbjudande erbjuder vi överlägsen kvalitet vila och vi garanterar fullständig tillfredsställelse. Alla rum är nyligen utrustade med separat badrum. Rummen är utrustade med TV, luftkonditionering, minibar, telefon, gratis internet, hårtork ... Kom och se själv.

Kategorisering Kategorisering - Rum Levicki

Från havet 10 km
Kapacitet 17 personer

Pris på förfrågan

Rum Kolonija ( Slavonski Brod)

1. Vi hyr två sovrums lägenhet under lång tid. Lämplig för byggföretag och andra grupper som kommer i Sl. Brod. 2. Hyr 2 sovrum för en längre tid med eget kök, badrum, balkong, tillgång till internet, rummen är fullt möblerade. Prioritet ges till fältarbetare eller män. Telefon: +385 35 491 238 Mobil: +385 92 292 0952. Utrustning: TV, säng. skrivbord, stol, adsl. Tillgänglighet: Till köket, använd badrummet

Kategorisering Kategorisering - Rum Kolonija

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Rum Magnus ( Slavonski Brod)

Magnus Youth-rum för natten, vi är mycket nära allmänna sjukhus och marknader. Vi har 8 rum, varav 3 rum med dubbelsäng, 2 rum är tripplar, 2 singlar och 1 singel. Vi erbjuder även bed and breakfast. I vårt hus har vi plats för 50 personer för att organisera mottagningar, presentationer och möten.

Kategorisering Kategorisering - Rum Magnus

Från havet 10 km
Kapacitet 19 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Slavonski Brod

Slavonski Brod  - Vapen Slavonski Brod är huvudstaden i Brod-Posavina län i Kroatien. Beroende på storlek och vikt är det den näst viktigaste staden i Slavonia precis bakom Osijek. Det ligger på Sava-flodens norra strand, på gränsen till Bosnien och Hercegovina och har mer än 60 000 invånare. Det är en viktig trafikkorsning, där passerar viktiga internationella vägar, järnvägs- och flodrutter som förbinder västra och sydöstra Europa. Bosättningarna i denna del av Kroatien längs floden Sava beboddes i förhistorisk tid, för 2000 år sedan var en gammal romersk bosättning Marseille. Idag är Slavonski Brod en modern stad full av livskraft, och nyligen är fokus på utvecklingen av turism och serviceindustrier. Boende i staden erbjuds på hotell, men också i privata lägenheter, rum och fritidshus, vilket pris är mycket mer acceptabelt. Det röstas till den vackraste staden i Kroatien, på valet av den kroatiska turistbyrån 2009. Det finns en kulturarv - Brod fästning från 1700-talet, som är det största och viktigaste befästningsmonumentet på det kontinentala Kroatien. Vi rekommenderar att du besöker Ivana Brlić Mažuranić, en världsberömd författare för barn på huvudtorget, en av de största och vackraste i Kroatien. Efter en lång promenad längs floden Sava kan hungern vara nöjd i många restauranger som erbjuder autentiska läckra slaviska specialiteter och viner. Vi inbjuder dig att besöka denna gamla slaviska stad, reservera din perfekta lägenhet eller rum och upptäcka alla dolda charmer från Slavonia och det kroatiska fastlandet. Prisvärd privat boende i Slavonski Brod. Lägenheter, rum och fritidshus i Slavonski Brod billigare upp till 40%. Välkommen till Slavonski Brod!

Slavonski Brod Väderprognos
Zoek naar accommodatie in de omgeving van Slavonski Brod