Integritetspolicy och Användarvillkor

Webbplatsen lagenheterkroatien.se och alla dess addon-domäner (nedan kallad sida) behandlar den personliga informationen av användarna av denna webbplats med respekt och sekretess och enligt lagen och vidtar alla åtgärder för att säkerställa att personuppgifter lagras på ett säkert sätt. Kontakta oss om du har frågor eller kommentarer om vår policy och användarvillkor för din personliga information.

Användning av information

Vi kan använda informationen när du besöker, registrerar eller använder tjänster på webbplatsen för att kontakta dig för din åsikt om våra tjänster, och ibland för att informera dig om viktiga uppdateringar och nya tjänster. När vi har fått ditt tillstånd kan vi också använda din information för att kontakta dig om informationen om andra tjänster som vi erbjuder.

Förfrågningar

När du har kontaktat ägaren av boende skickar vi dig ett e-postmeddelande med en lista över boende som kan vara av intresse för dig. Du kan fortsätta att ta emot minst en e-post per år. Du kan alltid avsluta prenumerationen på den här tjänsten genom att klicka på länken längst ner i varje e-post.

Samlade data

För att hjälpa oss utveckla och förbättra våra tjänster kan vi analysera den insamlade informationen för att identifiera mönster som kan användas för att förbättra vår marknadsföring.

Skydda dina data

Vi använder strikta säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information och förhindra utlämnande till tredje part utan ditt tillstånd. Våra datalagringsenheter förvaras i en säker anläggning med begränsad fysisk åtkomst och vi använder en brandvägg och andra åtgärder för att begränsa elektronisk åtkomst. All insamlad information är strikt begränsad till våra anställda och vårt kontor. Uppgifterna kommer att bevaras under en rimlig period eller så länge lagen föreskriver.
Regler och villkor för användning

Webbplats lagenheterkroatien.se och alla dess addon-domäner (nedan kallad webbplats) är privat egendom. Genom att använda denna webbplats accepterar du dessa användarvillkor.

Personlig användning

Webbplatsen kan endast användas för att visa eller göra förfrågningar till ägarna angående semesterbostäder. Användning för något annat syfte utom för att söka boende, informera om boende eller göra en bokning är strängt förbjudet. När du skickar förfrågningar kommer din e-postadress att lagras i vår databas och vi skickar åt dig minst en e-post per år för kommersiella ändamål. Du kan alltid avsluta prenumerationen på den här tjänsten och din e-post kommer att raderas från vår databas.

Noggrannhet för information om fastigheter och ägare

Webbplatsen kan inte garantera riktigheten av informationen i detta fall, priser, bilder och annan information som finns tillgänglig på vår sajt, som anges av ägarna till boende själva. Exakt information om boende (boendebeskrivning, priser, bokningar och bilder) är ägarnas ansvar. Webbplatsen bekräftade inte riktigheten för varje annons, så gästerna rekommenderas att kontrollera riktigheten i de uppgifter som anges av bostadsägarna genom att kontakta dem. Webbplatsägaren ansvarar inte om informationen om boendet inte motsvarar den faktiska situationen. Denna webbplats annonserar endast privat boende på Kroatiens territorium.

Ansvar

Webbplatsägaren kan inte hållas ansvarig för någon förlust eller skada som lidits med denna webbplats. Webbplatsen är inte skyldig att erbjuda återbetalning eller kompensation för de förluster du kan drabbas av att hyra boende från bostadsägare (hyresgäster).

Upphovsrätt

Innehållet och programvaran på denna webbplats är skyddad av upphovsrätt. Med undantag för personligt bruk kan innehållet inte användas eller kopieras utan föregående skriftligt medgivande. All obehörig användning av material på denna webbplats kan bryta mot bestämmelserna i lagen om upphovsrätt och närstående rättigheter (NN br. 167/03 i 79/07) och andra bestämmelser i Republiken Kroatien.

Länkar till tredje parts webbplatser

Denna webbplats kan innehålla länkar till andra företag eller individer. Dessa länkar är endast för din information och webbplatsen ansvarar inte för riktigheten av informationen eller innehållet på dessa webbplatser. Om du bestämmer dig för att komma åt någon av webbplatserna för tredje parter som är associerade med denna webbplats, gör du det helt på din egen risk.

Ändring av villkor

Webbplatsägaren förbehåller sig rätten att ändra dessa användarvillkor och andra affärsvillkor utan föregående meddelande.